Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a îndeplinit dorinţa: „Nu am mai putut. Gata, îmi ajunge”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 mai 2024, 16:32

Reclamă
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a îndeplinit dorinţa: „Nu am mai putut. Gata, îmi ajunge”

Unica fiică a lui Ion Ţiriac a uimit din nou

Ioana Țiriac este unica fiică a lui Ion Țiriac/ Colaj Instagram/Profimediaimages

Momentul în care Ion Ţiriac a trecut peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a îndeplinit dorinţa. În 2021, miliardarul român a decis să vândă turneul de tenis de la Madrid, deşi unica sa fiica i-a cerut să nu facă acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a decis să treacă peste cuvântul fiicei sale şi să renunţe la turneul de la Madrid. Conform informaţiilor apărute în spaţiul public, Ion Ţiriac ar fi primi în jur de 400 de milioane de euro.

Momentul în care Ion Ţiriac a trecut peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a îndeplinit dorinţa

În momentul în care a luat decizia de a renunţa la turneul de la Madrid, Ion Ţiriac a dezvăluit ce dialog a avut cu Ioana, superba sa fiică. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU FIICA LUI ION ŢIRIAC)

Ioana a zis: ‘Să nu cumva să vinzi Madridul (n.r. turneul de la Madrid, vândut de Țiriac în 2021). Ăla este eritajul nostru, trebuie să-l ținem!’
Din cauza politicii (n.r. l-a vândut). Nu am mai putut. Gata mi-ajunge! Nu mai pot!

Sportul ăsta nu mai are viitor decât dacă patronii merg aici, jucătorii merg dincoace. Se bat la fiecare cinci ani până când își sparg capetele. Fac un deal (n.r. o înțelegere) pe cinci ani, merg mai departe”, spunea Ion Țiriac pentru gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Unica fiică a lui Ion Țiriac și-a petrecut Paștele la conacul de 5,5 milioane de euro al tatălui său

Ioana Țiriac a postat câteva fotografii din Namibia, acolo unde a ales să petreacă în prima zi de Paște (vezi galeria foto de la finalul articolului). Aceasta nu a mers singură, ci însoțită de nepotul ei, Alexander Țiriac, fiul lui Ion Alexandru Țiriac.

De altfel, Ioana s-a fotografiat alături de nepotul ei, Alexander, și a postat fotografiile pe contul ei de Instagram: „Trăind visul namibian”, a fost mesajul scurt pe care Ioana l-a atașat la fotografiile postate.

Și Ion Alexandru Țiriac, fiul miliardarului român, a postat o fotografie prin care a dat de înțeles că și el și-a petrecut Paștele tot în Namibia.  Recent, Ion Țiriac și-a cumpărat un domeniu în „inima” Africii, de la o familie de elvețieni, pe care a plătit suma de 5,5 milioane de euro. Acesta a recunoscut că își petrece timpul liber la conacul său din Namibia, care a fost vizitat de Paște și de fiica sa.

(Reporter: Mai există timp liber pentru domnul Ion Țiriac?) Singurele mele plăceri sunt cele cu Africa acum, pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil 2-3 săptămâni acolo. Aș vrea să fug de tot: și de fundație, și de construcții și de absolut tot, dar este foarte greu dacă te-ai obișnuit în ritmul ăsta”, a declarat recent Ion Țiriac, conform antena3.ro.

Reclamă

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt, dar căsnicia fostului mare jucător de tenis a rezistat numai doi ani. În momentul nunții, Ion avea 24 de ani, iar Erika era cu cinci ani mai tânără. Ioana şi Karim sunt copiii miliardarului român din relaţia cu Sophie Ayad.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:53

Ion Ţiriac, după ce a văzut ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice: „Ăsta este Parisul, cu traverstiții, cu homosexualii”

14:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek se joacă ACUM. Ana Bogdan, eliminată de la Jocurile Olimpice 2024

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și