Închide meniul

Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare

Alex Ioniță Publicat: 12 mai 2024, 12:47

Reclamă
Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare

Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări!

Fanii de la FCU Craiova / Profimedia

Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Formația lui Adrian Mititelu este acum pe ultimul loc în Liga 1, iar, înainte de ultima etapă, fanii au răbufnit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Bănie va juca ultimul meci al sezonului de Liga 1 cu Hermannstadt, duminică, de la ora 21:30. Partida va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări!

Înainte de partida cu sibienii lui Marius Măldărășanu, fanii echipei din Bănie au afișat un mesaj dur la baza echipei antrenate de Eugen Trică: „Duminică jucați fotbal fără ezitare / Altfel plecați de pe teren fără picioare”.

Totodată, suporterii echipei lui Adrian Mititelu au emis și un comunicat, pe rețelele de socializare, în care au acuzat faptul că șefia grupării „dă semne vizibile de demență”.

„JUCAȚI FOTBAL!

Reclamă
Reclamă

Mâine, Știința ar putea disputa ultimul meci din Liga I. Indiferent de circumstanțe, vom fi prezenți în peluză.

Nu pentru mercenarii din teren, nu pentru conducerea ce dă semne vizibile de demență, ci pentru spiritul alb-albastru.

Vizavi de purtătorii de echipament, ei sunt singurii direct răspunzători de situația în care se află la acest moment echipa. Nu îi putem numi nici măcar mercenari, pentru că mercenarii și-ar face ca la carte treaba pentru care sunt plătiți.

Reclamă

Cuvintele sunt de prisos, mâine vă veți decide singuri soarta. Nu vom tolera încă o umilință, iar toate acțiunile noastre se vor îndrepta spre voi! Singurii ce merită umiliți, dezbrăcați și batjocoriți sunteți voi, mizeriilor!

Ne vedem în Peluză!

‘Jucători de serie B, vă rupem picioarele!'”, se arată în comunicatul emis de fanii de la FCU Craiova.

Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1

Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Portarul echipei patronate de Adrian Mititelu nu s-a ferit de cuvinte după prestația coechipierilor, din partida de la Arad.

Oltenii au avut o nouă prestație modestă în Liga 1, chiar dacă sunt în pericol de retrogradare directă. Acum, portarul Gurău a ținut să își apostrofeze coechipierii, după meciul cu echipa lui Mircea Rednic.

Gurău i-a atacat pe colegii săi după meci și a spus că aceștia nu au fost în stare să marcheze, chiar dacă au avut ocazii uriașe.

”Fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ocazii. Simțeam că în orice situație pot lua gol. Toți fundașii mei laterali erau în atac. Am fost jalnici. Mă apăram doar cu fundașii centrali. Noroc că am mai scos din mingi, altfel putea fi 4-0 până la pauză.

Eu nu mai pot să stau în poartă. Am tensiunea 200, 180. Îmi vine să ies pe teren, să dau eu cu capul. A fost o zi neagră pentru noi. Am considerat meciul acesta drept o finală, atât și meciul următor. Se pare că totuși nu am înțeles.

Atât cât mai sunt șanse matematice, am speranțe. Am speranțe, așa am câștigat și cu U Cluj acasă. Doamne ajută să se trezească cu toții și să facem un meci bun. Acum suntem la mâna rezultatelor.

Nu mai suntem la mâna noastră. Noi trebuie să ne câștigăm meciul și apoi vedem ce se va întâmpla”, a spus Gurău, la digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și