Închide meniul

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris

Alex Masgras Publicat: 12 mai 2024, 16:21

Reclamă
Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris

Simona Halep, în timpul turneului de la Miami, la revenirea în circuitul WTA / Profimedia

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins. Fostul număr 1 WTA a primit un wildcard la turneul WTA 125 din capitala Franţei, turneu cu premii totale de 115.000 de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul tur de la Trophee Clarins, Simona Halep o va întâlni pe Mccartney Kessler din Statele Unite ale Americii, locul 123 WTA. Aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două jucătoare

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris

În cazul în care va trece de jucătoarea din Statele Unite, Simona Halep va avea o misiune dificilă. Ea o poate întâlni acolo pe câştigătoarea partidei dintre Emma Navarro şi o jucătoare venită din calificări.

Emma Navarro, jucătoare care se află pe locul 22 WTA în acest moment, este şi favorita numărul 1 a turneului de la Paris.

Ana Bogdan (63 WTA), o altă româncă prezentă pe tabloul de la Trophee Clarins, va juca în primul tur cu Varvara Gracheva. Jucătoarea care reprezintă Franţa are 2-1 la întâlnirile directe, duelul de la Paris urmând să fie primul care se dispută pe zgură.

Reclamă
Reclamă 4

Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea

George Cosac a declarat că nu mai există tensiuni între Simona Halep şi Sorana Cîrstea, deoarece ambele au ajuns la maturitate acum. Acesta a subliniat că între cele două sportive a existat o rivalitate sportivă, dat fiind faptul că fac parte din aceeaşi generaţie.

De asemenea, George Cosac a declarat că îşi doreşte ca atât Simona Halep, cât şi Sorana Cîrstea, să revină în echipa României, fiind convins că alături de cele două, „tricolorele” pot câştiga Billie Jean King Cup.

„Eu zic că securea e îngropată de mult. Nu mai au nimic de împărțit acum. Dacă a fost ceva între ele, probabil că a fost într-o anumită perioadă. Între ele a existat o rivalitate sportivă, dar n-a existat ură. A fost amplificat mai mult de presă. Fiind un sport indvividual fiecare avea orgoliu ei. Ambele au o personalitate foarte puternică.

Reclamă

Cred că fetele au ajuns la o maturitate și pot gândi pozitiv. Dacă vor fi în plenitudinea forțelor, nu cred că Horia Tecău va trebui să le convingă foarte mult să joace la turneul final.

Cred că vor dori să vină, pentru că sunt ferm convins, așa cum am mai spus-o, cu ambele în echipă România poate câștiga trofeul Billie Jean King Cup. Sau măcar să jucăm finala, așa cum au făcut-o cu mulți ani în urmă Ion Țiriac și Ilie Năstase, în Cupa Davis”, a declarat George Cosac, conform fanatik.ro.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50 15 iun.

Italia – Albania 2-1! Debut cu dreptul pentru campioana europeană en-titre, la EURO 2024

23:38 15 iun.

EXCLUSIVCele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

23:20 15 iun.

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

22:57 15 iun.

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

22:56 15 iun.

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

22:21 15 iun.

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și