Închide meniul
NEWS ALERT

Alexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali

Dan Roșu Publicat: 14 mai 2024, 12:37

Reclamă
Alexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali

Alexandru Chipciu, la FCSB

Alexandru Chipciu, la FCSB - Profimedia Images

Alexandru Chipciu, la FCSB este o variantă care prinde contur! Gigi Becali susţine că ia în calcul revenirea spectaculoasă a jucătorului care împlineşte 35 de ani pe 18 mai, care ar aduce un plus de experienţă în primul 11 al campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chipciu e cotat la 500.000 de euro şi a marcat 6 goluri în cele 39 de meciuri adunate în toate competiţiile pentru U Cluj, în această stagiune. El şi-a trecut în cont şi patru pase decisive. Becali anunţă că preferă acum revenirea lui Chipciu în faţa transferului lui Marius Ştefănescu.

Alexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali

„Este posibil să vină Chipciu pentru postul de fundaș dreapta. El este un jucător de experiență, am nevoie de astfel de fotbaliști. Tot ce fac acum, supun adevărului. O să vedem și cu Ștefănescu, nu este o prioritate a noastră”, a spus Gigi Becali.

Chipciu este aşteptat la FCSB cu braţele deschise şi de către Meme Stoica, cel cu care nu a vorbit o perioadă lungă de timp, după ce Chipciu a ales-o pe CFR Cluj, în 2020, când a fost dorit şi la FCSB.

„I-am făcut ofertă lui Alex Chipciu anul trecut și a ales Universitatea Cluj. Pentru mine a fost tot timpul un jucător extrem de important. M-a durut sufletul că s-a dus la CFR (n.r – în 2020). D-aia n-am vorbit o perioadă foarte lungă. Eu îl îndrumasem să meargă în Turcia, dar, până la urmă, am înțeles. E viața lui în joc, nu a mea.

Reclamă
Reclamă

Acum nu are cum să fie în atenția mea (n.r – pentru un transfer) pentru că este sub contract cu un alt club și nu pot să discut despre jucători care sunt sub contract decât în ultimele șase luni, iar el nu este în ultimele șase luni”, spunea Meme Stoica, recent, citat de orangesport.ro.

Alexandru Chipciu a fost la un pas de revenirea la FCSB

Alexandru Chipciu şi-a dorit să revină la FCSB, în acest sezon! Mihai Pintilii a dezvăluit că soţia mijlocaşului de la U Cluj s-a opus transferului acestuia la formaţia roş-albastră, deoarece copiii erau deja înscrişi la şcoli din Cluj.

Mihai Pintilii a dezvăluit că Alexandru Chipciu şi-a manifestat dorinţa de a reveni la FCSB, însă soţia acestuia s-a opus transferului. „Pinti” a declarat că mijlocaşul celor de la U Cluj nu ar fi rezistat însă la echipa lui Gigi Becali, deoarece este greu să colaborezi cu latifundiarul din Pipera.

Reclamă

„(Ţi-a părut rău că n-a venit Chipciu la FCSB? MM îl voia) Mă gândesc că-l voia. Şi el voia să vină la FCSB. Doamna nu a vrut. Doamna lui. Avea copiii la Cluj, la şcoală, la grădiniţă. A zis că e greu… .

Şi eu ştiu cum e Chipciu, nu ştiu dacă rezista. E greu să lucrezi cu nea Gigi. Alex e un tip valoros, cu personalitate, cu experienţă. (n.r. – Nu prea poţi să-l scoţi la pauză) Ai văzut? Eu aşa o văd.

Mi-aş fi dorit să vină, pentru că suntem familie. Nu ştiu dacă a luat decizia bună sau nu. Vom vedea. Deocamdată e bine, nu?”, a declarat Mihai Pintilii, în toamna lui 2023.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)
Citește și