Închide meniul

Alexandru Chipciu a fost la un pas de revenirea la FCSB! Cine s-a opus transferului: „A spus că e greu!”

Viviana Moraru Publicat: 15 octombrie 2023, 16:35

Reclamă
Alexandru Chipciu a fost la un pas de revenirea la FCSB! Cine s-a opus transferului: „A spus că e greu!

Alexandru Chicpiu şi-a dorit să revină la FCSB

Alexandru Chipciu, în timpul unui meci la U Cluj/ Profimedia

Alexandru Chipciu şi-a dorit să revină la FCSB! Mihai Pintilii a dezvăluit că soţia mijlocaşului de la U Cluj s-a opus transferului acestuia la formaţia roş-albastră, deoarece copiii erau deja înscrişi la şcoli din Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Chipciu traversează o formă de vis în acest sezon. În 12 meciuri bifate la U Cluj, mijlocaşul de 34 de ani a marcat patru goluri şi a oferit şi trei assist-uri.

Alexandru Chipciu şi-a dorit să revină la FCSB

Mihai Pintilii a dezvăluit că Alexandru Chipciu şi-a manifestat dorinţa de a reveni la FCSB, însă soţia acestuia s-a opus transferului. „Pinti” a declarat că mijlocaşul celor de la U Cluj nu ar fi rezistat însă la echipa lui Gigi Becali, deoarece este greu să colaborezi cu latifundiarul din Pipera.

De asemenea, Mihai Pintilii a mai declarat că şi-ar fi dorit să lucreze din nou cu Alex Chipciu, cei doi păstrând o relaţie foarte strânsă.

„(Ţi-a părut rău că n-a venit Chipciu la FCSB? MM îl voia) Mă gândesc că-l voia. Şi el voia să vină la FCSB. Doamna nu a vrut. Doamna lui. Avea copiii la Cluj, la şcoală, la grădiniţă. A zis că e greu… .

Reclamă

Şi eu ştiu cum e Chipciu, nu ştiu dacă rezista. E greu să lucrezi cu nea Gigi. Alex e un tip valoros, cu personalitate, cu experienţă. (n.r. – Nu prea poţi să-l scoţi la pauză) Ai văzut? Eu aşa o văd.

Mi-aş fi dorit să vină, pentru că suntem familie. Nu ştiu dacă a luat decizia bună sau nu. Vom vedea. Deocamdată e bine, nu?”, a declarat Mihai Pintilii, conform orangesport.ro.

Cine conduce de fapt antrenamentele de la FCSB. Anunţul făcut de Mihai Pintilii

Cine conduce de fapt antrenamentele de la FCSB e o întrebare la care a răspuns chiar Mihai Pintilii, cel care, în lipsa licenţei PRO, a făcut un pas în spate după venirea antrenorului din acte, Elias Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3

„Ajut clubul de când m-am lăsat. Nu pot să nu mă implic. Doar dacă vine cineva și-mi spune ‘nu face aia’. Nu vreau să încurc. Stăm de vorbă (n.r. – el cu Charalambous), vedem ce program avem pe toată săptămână, dacă jucăm din 3 în 3 zile îl facem mai scurt. Suntem toți, Tommy Neubert, Alin Stoica, Lucian Filip, Marius Popa.

Vorbim cu oricine, nu numai eu cu Elias. Elias alege tema antrenamentului. Vedem fotbalul la fel. Ne place jocul de posesie. Ne potrivim. Îi place și lui să avem mingea. Există și momente când nu avem aceleași idei.

Ultimul cuvânt, dacă decizia e bună, poate să fie și al lui MM Stoica, al lui Argăseală, al lui Gigi Becali. Nu contează. Suntem o echipă și lucrăm foarte bine”, a spus Pintilii, la SportCast cu Sile.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și