Închide meniul

Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova

Alex Ioniță Publicat: 16 mai 2024, 18:36

Reclamă
Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova

Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1!

Adrian Mititelu / Profimedia

Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Patronul de la FCU Craiova s-a orientat rapid după ce echipa sa a retrogradat în divizia secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCU Craiova a încheiat sezonul de Liga 1 pe ultima poziție a clasamentului, iar astfel a retrogradat direct în Liga a 2-a. Totuși, Adrian Mititelu nu renunță și a făcut deja o serie de schimbări la echipă.

Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1!

Pe lângă valul uriaș de despărțiri anunțat de echipa lui Adrian Mititelu, patronul s-a hotărât și în privința antrenorului pentru Liga a 2-a. Este vorba despre Marius Croitoru, potrivit informațiilor oferite de prosport.ro.

Totodată, Mititelu a decis și care sunt jucătorii pe care se va baza în eșalonul secund. Este vorba despre: portarii echipei, dar și Negru, Padula, Sidibe, Pop, Albu, Blidar, Blănuță, Jibril, Baeten și Bauza. Totuși, patronul va încerca să îi vândă pe ultimi 2 jucători menționați în perioada de mercato din vară.

De asemenea, sursa citată anterior anunță faptul că Mititelu a adus și 5 jucători de la echipa a 2-a, pentru a încerca revenirea în Liga 1. Este vorba despre: Pena, Biosan, Crăciun, Ciucă și Angelo Sârbu.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, un alt jucător care ar putea veni în lotul lui FCU este Enriko Papa, fotbalist care se antrenează deja cu echipa din Bănie.

Adrian Mititelu, mesaj incredibil după retrogradarea lui FCU Craiova

Adrian Mititelu a venit cu un mesaj incredibil la trei zile după retrogradarea lui FCU Craiova. Patronul oltenilor a folosit cuvinte dure într-o postare pe care a avut-o pe contul său oficial de Facebook.

FCU Craiova a fost învinsă pe teren propriu de Hermannstadt, scor 1-3, şi a retrogradat în Liga 2. Adrian Mititelu a dat de înţeles că ia în calcul să se retragă din fotbal. O declaraţie similară a făcut şi fiul său, Adrian Mititelu Jr, la scurt timp după finalul meciului care a declanşat o revoltă a fanilor.

Reclamă

Mititelu tocmai s-a filmat la baza de antrenament a clubului şi a postat un mesaj care s-a viralizat imediat.

„Unii zic că sunt ȚĂRAN PROST! Eu spun că sunt ȚĂRAN ÎNCĂPĂȚÂNAT, greu de îngenuncheat! Dacă soarta mă duce spre un final tragic înseamnă că așa a fost scris! Am pierdut multe în viata mea însă DEMNITATEA niciodată! Orice veți putea spune despre mine, însă nimeni n-o să poată să spună ca n-am fost demn!„, a scris Adrian Mititelu pe contul său de Facebook.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54 2 iul.

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29 2 iul.

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00 2 iul.

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59 2 iul.

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40 2 iul.

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş
Citește și