Închide meniul

Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 mai 2024, 18:38

Reclamă
Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!

Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp

Profimedia

Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp la Liverpool. Tehnicianul celor de la Feyenoord a recunoscut că va ajunge la Liverpool în cadrul unei conferinţe de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arne Slot, antrenorul care a fost ales de conducerea lui Liverpool pentru a-l înlocui pe Jurgen Klopp, a câştigat alături de Feyenoord titlul din sezonul 2022/23 şi Cupa Olandei în acest sezon. El mai avea contract cu Feyenoord pentru încă două sezoane, dar Liverpool a fost de acord cu plata unor compensaţii financiare. Potrivit bbc.com, „cormoranii” au plătit în jur de 10 milioane de euro.

Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp la Liverpool

Pot să confirm că voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor”, a spus Arne Slot conform celor de la ESPN. Şi cei de la Feyenoord au postat un clip emoţionant pe reţelele de socializare.

Arne Slot anunţase deja că îşi doreşte să ajungă la Liverpool

Încă de dinainte ca cele două cluburi să ajungă la o înţelegere, Arne Slot a anunţat că îşi doreşte să antreneze echipa de pe Anfield şi aştepta cu sufletul la gură ca Liverpool şi Feyenoord să concretizeze negocierile.

Reclamă
Reclamă

„Mi-ar plăcea să devin noul antrenor al lui Liverpool, decizia mea este clară. Nu este un secret că vreau să merg la Liverpool.

Feyenoord și Liverpool se pregătesc de negocieri, aștept să văd ce va ieși din asta.

Sunt încrezător, aștept ca cluburile să ajungă la un acord”, declara Arne Slot, în urmă cu câteva zile.

Reclamă

Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari

Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool. Tehnicianul a vorbit deschis despre eliminarea din UEFA Europa League.

„Cormoranii” au câștigat returul cu Atalanta, cu scorul de 1-0, din sferturile UEFA Europa League. Totuși, italienii s-au impus cu 3-0 în tur, iar astfel au avansat în semifinalele competiției.

Jurgen Klopp a anunțat deja că va pleca de la Liverpool în vară, astfel că acest meci a fost ultimul duel european pentru german, de pe banca echipei din Premier League.

Acesta s-a declarat mulțumit de jocul făcut de echipa sa, chiar dacă Liverpool nu a reușit să întoarcă rezultatul obținut în partida tur.

”Mi-a plăcut mult jocul din această seară, cu dorința și puterea de care dau dovadă băieții. A fost incredibil din partea lor. A fost foarte complicat și am fost prea grăbiți în anumite momente. Dacă Trent (n.r. Alexander-Arnold) ar fi fost un pic mai în formă, am fi putut merge un pic mai mult peste ei, dar este o nebunie! La final a rămas fără benzină.

Mi-a plăcut mult jocul din această seară, cu dorința și puterea de care dau dovadă băieții. A fost incredibil din partea lor. A fost foarte complicat și am fost prea grăbiți în anumite momente. Dacă Trent (n.r. Alexander-Arnold) ar fi fost un pic mai în formă, am fi putut merge un pic mai mult peste ei, dar este o nebunie! La final a rămas fără benzină”, a spus Jurgen Klopp, citat de The Mirror.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și