Închide meniul

„Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari

Alex Ioniță Publicat: 19 aprilie 2024, 9:11

Reclamă
„Sunt emoții! Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari

Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool

Jurgen Klopp / Profimedia

Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool. Tehnicianul a vorbit deschis despre eliminarea din UEFA Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cormoranii” au câștigat returul cu Atalanta, cu scorul de 1-0, din sferturile UEFA Europa League. Totuși, italienii s-au impus cu 3-0 în tur, iar astfel au avansat în semifinalele competiției.

Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool

Jurgen Klopp a anunțat deja că va pleca de la Liverpool în vară, astfel că acest meci a fost ultimul duel european pentru german, de pe banca echipei din Premier League.

Acesta s-a declarat mulțumit de jocul făcut de echipa sa, chiar dacă Liverpool nu a reușit să întoarcă rezultatul obținut în partida tur.

”Mi-a plăcut mult jocul din această seară, cu dorința și puterea de care dau dovadă băieții. A fost incredibil din partea lor. A fost foarte complicat și am fost prea grăbiți în anumite momente. Dacă Trent (n.r. Alexander-Arnold) ar fi fost un pic mai în formă, am fi putut merge un pic mai mult peste ei, dar este o nebunie! La final a rămas fără benzină.

Reclamă

Mi-a plăcut mult jocul din această seară, cu dorința și puterea de care dau dovadă băieții. A fost incredibil din partea lor. A fost foarte complicat și am fost prea grăbiți în anumite momente. Dacă Trent (n.r. Alexander-Arnold) ar fi fost un pic mai în formă, am fi putut merge un pic mai mult peste ei, dar este o nebunie! La final a rămas fără benzină”, a spus Jurgen Klopp, citat de The Mirror.

Liverpool a ajuns la un acord verbal cu noul antrenor

Liverpool a ajuns la un acord verbal cu noul antrenor. Jurnaliştii de la Sky Sports au făcut anunţul momentului în fotbalul mondial. Ruben Amorim ar urma să ajungă pe Anfield, la vară, în locul lui Jurgen Klopp.

Ruben Amorim este aproape de a câştiga titlul cu Sporting Lisabona în Liga Portugal, competiţie care se vede în direct în AntenaPLAY. Tehnicianul în vârstă de 39 de ani are rezultate de senzaţie, în acest sezon, pe banca alb-verzilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Managerul Sporting Lisabona, Ruben Amorim, a ajuns la un acord verbal de principiu cu Liverpool.

Se spune că antrenorul de 39 de ani a discutat despre un contract pe o perioadă de trei ani pentru a deveni succesorul lui Jurgen Klopp. Sky Germania anunţat că urmează să fie încheiat un acord între cele două cluburi”, a fost anunţul făcut de Sky Sports.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și