Închide meniul

Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 mai 2024, 18:38

Reclamă
Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!

Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp

Profimedia

Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp la Liverpool. Tehnicianul celor de la Feyenoord a recunoscut că va ajunge la Liverpool în cadrul unei conferinţe de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arne Slot, antrenorul care a fost ales de conducerea lui Liverpool pentru a-l înlocui pe Jurgen Klopp, a câştigat alături de Feyenoord titlul din sezonul 2022/23 şi Cupa Olandei în acest sezon. El mai avea contract cu Feyenoord pentru încă două sezoane, dar Liverpool a fost de acord cu plata unor compensaţii financiare. Potrivit bbc.com, „cormoranii” au plătit în jur de 10 milioane de euro.

Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp la Liverpool

Pot să confirm că voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor”, a spus Arne Slot conform celor de la ESPN. Şi cei de la Feyenoord au postat un clip emoţionant pe reţelele de socializare.

Arne Slot anunţase deja că îşi doreşte să ajungă la Liverpool

Încă de dinainte ca cele două cluburi să ajungă la o înţelegere, Arne Slot a anunţat că îşi doreşte să antreneze echipa de pe Anfield şi aştepta cu sufletul la gură ca Liverpool şi Feyenoord să concretizeze negocierile.

Reclamă
Reclamă 4

„Mi-ar plăcea să devin noul antrenor al lui Liverpool, decizia mea este clară. Nu este un secret că vreau să merg la Liverpool.

Feyenoord și Liverpool se pregătesc de negocieri, aștept să văd ce va ieși din asta.

Sunt încrezător, aștept ca cluburile să ajungă la un acord”, declara Arne Slot, în urmă cu câteva zile.

Reclamă

Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari

Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool. Tehnicianul a vorbit deschis despre eliminarea din UEFA Europa League.

„Cormoranii” au câștigat returul cu Atalanta, cu scorul de 1-0, din sferturile UEFA Europa League. Totuși, italienii s-au impus cu 3-0 în tur, iar astfel au avansat în semifinalele competiției.

Jurgen Klopp a anunțat deja că va pleca de la Liverpool în vară, astfel că acest meci a fost ultimul duel european pentru german, de pe banca echipei din Premier League.

Acesta s-a declarat mulțumit de jocul făcut de echipa sa, chiar dacă Liverpool nu a reușit să întoarcă rezultatul obținut în partida tur.

”Mi-a plăcut mult jocul din această seară, cu dorința și puterea de care dau dovadă băieții. A fost incredibil din partea lor. A fost foarte complicat și am fost prea grăbiți în anumite momente. Dacă Trent (n.r. Alexander-Arnold) ar fi fost un pic mai în formă, am fi putut merge un pic mai mult peste ei, dar este o nebunie! La final a rămas fără benzină.

Mi-a plăcut mult jocul din această seară, cu dorința și puterea de care dau dovadă băieții. A fost incredibil din partea lor. A fost foarte complicat și am fost prea grăbiți în anumite momente. Dacă Trent (n.r. Alexander-Arnold) ar fi fost un pic mai în formă, am fi putut merge un pic mai mult peste ei, dar este o nebunie! La final a rămas fără benzină”, a spus Jurgen Klopp, citat de The Mirror.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

11:30

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

11:22

Mesajul special al României, în ziua meciului cu Slovacia! Ce au transmis „tricolorii” înaintea ultimul duel din Grupa E

11:01

„Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: „Nu se pot opri!”

11:00

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și