Închide meniul

Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 mai 2024, 21:48

Reclamă
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!

Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj - Farul

Dan Petrescu / Profimedia

Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul şi spune că echipa sa are o presiune uriaşă. CFR Cluj are nevoie doar de un egal pentru a termina pe locul al doilea şi a se califica în preliminariile Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi Farul nu mai poate prinde locul al treilea, Petrescu e de părere că echipa sa va avea un meci extrem de dificil. Totuşi, echipa lui Hai poate pierde locul 4.

Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul

„E un meci foarte important. Rezultatul meciului Farul – CSU Craiova a fost incredibil, avem locul doi aproape asigurat, dar ați văzut și dumneavoastră ce s-a întâmplat. Stresul a rămas mai mult de partea noastră. E clar că și Farul are presiune.

Un loc în clasament asigură niște bani, iar pentru noi un loc doi ar fi extraordinar. Ar fi o calificare în cupele europene fără un meci de baraj. Sunt conștient de importanța și dificultatea meciului. Cel mai important e rezultatul, un egal sau o victorie ne aduce locul doi”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă susţinută înainte de CFR Cluj – Farul.

De asemenea, antrenor clujenilor nu s-a abţinut şi a criticat regula U21, dar şi faptul că echipa de pe locul 3 are un meci de baraj cu o echipă din playout pentru a se putea califica în cupele europene.

Reclamă
Reclamă 4

CFR Cluj are nevoie să fie în Europa și să facă rezultate, dar întâi trebuie să ajungă acolo. Știți și voi, locul 3 își aduce un meci de baraj în care se poate întâmpla orice.
Sincer, și anul trecut am fost aici și am jucat acest meci, nu îi văd rostul. Nu cred că e logic ca locul 10 să ajungă să joace în Europa. Ar trebui să facem o schimbare, ca la anul sau cât mai curând să nu mai existe acest meci pentru că nu îi văd rostul.

Am fost mereu și împotriva regulii U21, nu i-am văzut sensul. Dacă vrem în fotbalul mare, hai să facem ce fac ei. Noi facem invers. Unde vezi în fotbalul mare să joci cu under?”, a mai spus Petrescu.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:26

„Să nu ne culcăm pe o ureche!” Viorel Moldovan, avertisment pentru România, înaintea duelului cu Slovacia

19:21

Dinamo și-a stabilit programul pentru cantonamentul din Slovenia! Câte amicale vor disputa „câinii” lui Zeljko Kopic

18:59

„Ianis Hagi, la Fenerbahce?” Giovanni Becali a dat imediat răspunsul, chiar înaintea meciului decisiv al României de la EURO

18:57

LIVE TEXTFranţa – Polonia şi Olanda – Austria se joacă ACUM. Austriecii au dat lovitura, printr-un autogol

18:43

Prima imagine cu Barnabas Varga, după accidentarea „horror” din Scoția – Ungaria 0-1! Cum arată maghiarul, după operație

18:35

„Pregătiţi-vă, drumul continuă!” Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România: „Moment istoric pentru naţională!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și