Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!

Publicat: 18 mai 2024, 16:40

Reclamă
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!

Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică!

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Kitty Cepraga era una dintre cele mai mediatizate femei din România în anii 2000. Ea a dispărut ulterior din viaţa publică. Iată cum arată acum, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kitty Cepraga s-a întors în România, după ce a locuit timp de 20 de ani în Italia. Ea e actriță, scenaristă, regizoare, dar și producătoare de filme. (IMAGINI CU KITTY CEPRAGA ÎN GALERIA FOTO)

Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!

După ce a trecut printr-un divorţ dureros de tatăl fetiţei ei, James Goodwin, Kitty Cepraga s-a mutat în Bucureşti. Ea locuieşte alături de fetiţa ei, în vârstă de 9 ani, Aurora May.

Este, fără doar și poate, un faliment. Este o nereușită, dacă punem așa problema. Nu cred că te refaci niciodată după așa ceva pentru că, evident, ai pus niște speranțe, niște așteptări. Vorbim de niște ani, în cazul meu au fost toată perioada mea post-adolescențială, până de curând, în urmă cu doi ani. Crești lângă persoana respectivă, eram amândoi copii.

Depășești cu greu, nu cred că te refaci niciodată. Dacă a venit și un copil și a fost o căsnicie, evident că ai avut speranța să fie până la sfârșitul vieții. Repet, suntem persoane mature și adulte, iar faptul că ne iubim atât de mult copilul, face ca ea să nu simtă atât de mult despărțirea”, declara Kitty Cepraga despre divorţul de James Goodwin, cu care a fost căsătorită timp de 15 ani.

Reclamă
Reclamă 4

Cu ce se ocupă acum Kitty Cepraga

Recent, Kitty Cepraga a devenit şi profesoară de actorie. Ea predă cursurile în limba italiană. Şi fetiţa ei, Aurora May, îi este elevă la cursurile de actorie.

Predau actorie în limba italiană, deci fix nișă pentru mine. Cred că sunt foarte mișto și copiii mă adoră. Sunt foarte copilăroasă și limbajul cu ei este mai firesc decât cel cu oamenii mari.

O am și pe Aurora May ca elevă. Să fiu profesoară mi se pare ceva ce, fără să-mi dau seama, îmi doream mult de tot. Nu știam că pot fi un pedagog bun, pentru că sunt o persoană agitată și mă plictisesc foarte repede.

Reclamă

M-am gândit că o să fiu dificilă și ca mamă, și ca profesoară, dar iată că m-am înșelat. Fac actorie cu copiii, public speaking, îi pregătesc pentru castinguri”, a declarat Kitty Cepraga pentru TV Mania.

A avut o relaţie de numai două luni cu Adrian Mutu

Relaţia cu Adrian Mutu a fost scurtă, dar intensă. Cei doi au fost împreună timp de numai două luni. Se întâmpla în 2004, în timp ce Adrian Mutu evolua la Chelsea.

Da, îl iubesc!, declara Kitty Cepraga despre Adrian Mutu, care era, la acea vreme, unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi români.

Kitty Cepraga şi Adrian Mutu au luat masa, la un moment dat, la Londra, alături de celebrul cântăreţ italian Eros Ramazzotti. Relaţia blondinei cu Adrian Mutu nu avea să dureze, iar ulterior Kitty Cepraga s-a stabilit în Italia, acolo unde şi-a făcut un nume în lumea cinematografiei.

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:39

România a intrat în istoria Jocurilor Olimpice. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată

10:49

Mihai Chiruţă s-a calificat în sferturile de finală, la simplu masculin, la Jocurile Olimpice 2024

10:47

„I-am dat ce a vrut el!” Oferta uriașă pe care Gigi Becali i-a făcut-o unui jucător! Care sunt cerințele fotbalistului

10:38

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu: „Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat”

10:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

10:15

Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia e ACUM, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și