Închide meniul
Foto

Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Imagini rare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2024, 14:29

Reclamă
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Imagini rare

Cât de frumoase sunt cele două fiice ale lui Adrian Mutu

Captură AntenaSport

Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Adrian Mutu şi Consuelo s-au iubit ca în poveşti şi au fost căsătoriţi între 2005 şi 2013.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au împreună două fete superbe, pe Adriana şi Maya. De dragul copiilor, Adrian Mutu şi Consuelo au rămas în relaţii civilizate. După divorţul de Adrian Mutu, puţine lucruri se mai ştiu despre a doua soţie a lui Adrian Mutu. Ajunsă la 51 de ani, Consuelo e la fel de sexy ca pe vremea când era căsătorită cu „Briliantul”. (VEZI IMAGINI RARE CU FOSTA SOŢIE A LUI ADRIAN MUTU ÎN GALERIA FOTO)

Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani

Consuelo locuieşte în Republica Dominicană, alături de cele două fetiţe pe care le are cu Adrian Mutu. Consuelo şi-a deschis şi o afacere. Are o agenţie imobiliară care se ocupă de vânzarea locuinţelor de lux. Fostul fotomodel a jucat în filme.

Fostul atacant al naționalei României se află la cea de-a 3-a căsnicie, cu Sandra Mutu. El a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu și Consuelo Matos și, per total, are 4 copii. Pe Mario, din prima căsnicie, fetele Adriana și Maya, din relația cu Consuelo, și pe Tiago, din căsnicia actuală, cu Sandra. De altfel, Adrian Mutu a rămas în relaţii bune şi cu Alexandra Dinu, prima soţie, aşa cum fostul antrenor de la Rapid şi CFR Cluj a dezvăluit.

„E o relație normală (n.r. – cu Alexandra Dinu). Nu avem niciun fel de probleme. Fiecare își vede de treaba lui, dacă avem ocazia să vorbim despre Mario o facem. Și cu Consuelo la fel.

Reclamă
Reclamă 4

Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”, a declarat Adrian Mutu, potrivit fanatik.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-2. Dezastru pentru roş-albaştri! Cisotti şi Zivulic au marcat pentru gălăţeni

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și