Închide meniul

„Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față

Alex Ioniță Publicat: 18 mai 2024, 16:52

Reclamă
„Îmi pierd capul! Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față

Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă!

Darius Olaru, în timpul unui meci / Profimedia Images

Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! Căpitanul campioanei a vorbit despre jocul său, după ce roș-albaștrii au câștigat titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru a fost un om de bază la FCSB în acest sezon și a contribuit decisiv la câștigarea titlului. Totuși, acum, căpitanul a recunoscut că are o mare problemă.

Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă!

Olaru a recunoscut că, la unele partide, are o mare dificultate în controlarea emoțiilor. Totuși, căpitanul roș-albaștrilor a spus și că este foarte competitiv și că nu dorește să piardă niciun meci, fie că este oficial sau doar între prieteni.

„Cumva şi zilele trecute, noi am câştigat campionatul, noi nu mai avem nicio presiune, dar eu ieri la miuţă tot m-am supărat. Aşa sunt eu, şi dacă merg cu prietenii la sintetic, nu există să pierd, clar nu mi doresc să pierd.

(n.r. despre faptul că nu ştie să gestioneze emoţiile) În unele momente poate îmi pierd puţin capul şi nu ştiu să gestionez bine pe momentele.

Reclamă
Reclamă 4

(n.r. ce e cel mai greu să îmbunătăţeşti la tine în acest moment?) lar, chestia asta! Dar în timp o să ştiu să îmi gestionez mult mai bine emoţiile”, a spus Darius Olaru, la orangesport.ro.

Lovitură dură pentru Gigi Becali

Lovitură dură pentru Gigi Becali. Mihai Stoica a anunţat că Octavian Popescu nu va putea juca în primele două tururi preliminarie din Liga Campionilor.

Octavian Popescu se va opera pentru a-şi rezolva o problemă medicală mai veche, care l-a chinuit tot sezonul. Deşi se spera ca Octavian Popescu să se refacă mai repede, Mihai Stoica a anunţat că acesta va rata şi primele două tururi preliminarii din Liga Campionilor.

Reclamă

„Operația lui Tavi va fi pe 1 iunie și va avea pauză vreo șase săptămâni. S-a format ceva la laba piciorului, o acumulare care îl deranjează la fiecare mișcare. Bineînțeles că acesta a fost motivul pentru care nici evoluția lui nu a fost atât de bună. Nu va juca în primele două tururi preliminare”, a spus Mihai Stoica, potrivit sursei citate anterior.

Octavian Popescu a anunţat că se operează după Universitatea Craiova – FCSB 2-0. Jucătorul echipei patronate de Gigi Becali a precizat şi cât va lipsi de pe teren. În minutul 55 al partidei, Octavian Popescu a ratat o ocazie uriaşă. El a trimis un lob superb, dar balonul a trecut puţin pe lângă poarta apărată de Popescu. Miculescu aştepta, cu poarta goală, o pasă de la Octavian Popescu.

„A fost un meci bun, din păcate am pierdut. Nu aveam în plan să pierdem în play-off, dar uite că a venit și înfrângerea. Eu am avut o fază pe care am tratat-o superficial. Putea fi un super-gol, dar nu a fost.

La meciul cu CFR cred că o să fie un spectacol cum nu s-a mai văzut în ultimii ani în România. Suntem serioși, nu ne vopsim în cap! (n.r. râde)”, a declarat Octavian Popescu pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – FCSB 2-0.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:49

Mihai Chiruţă s-a calificat în sferturile de finală, la simplu masculin, la Jocurile Olimpice 2024

10:47

„I-am dat ce a vrut el!” Oferta uriașă pe care Gigi Becali i-a făcut-o unui jucător! Care sunt cerințele fotbalistului

10:38

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu: „Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat”

10:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

10:15

Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment

10:05

LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia e ACUM, live în AntenaPLAY

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și