Închide meniul

„Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor

Alex Ioniță Publicat: 19 mai 2024, 11:43

Reclamă
„Ce se întâmplă cu Steaua? Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor

"Ce se întâmplă cu Steaua?" Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB

Miodrag Belodedici / AntenaSport

„Ce se întâmplă cu Steaua?” a fost întrebarea adresată de sârbi lui Miodrag Belodedici, care a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Fostul jucător care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 a dat un răspuns care va stârni furia a o parte din fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conflictul dintre CSA Steaua și FCSB continuă de ani buni. Acum însă, Gigi Becali a primit o lovitură uriașă, după ce Curtea de Apel a motivat faptul că palmaresul clubului istoric este al clubului din Ghencea.

„Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB

„Belo” a dezvăluit faptul că anumiți prieteni din Serbia îl întreabă dacă Steaua București mai există. Fostul jucător a spus că le explică faptul că echipa istorică și-a schimbat doar numele și că acum se numește FCSB!

„Despre proces nu știu ce să vă zic. Nu știu cum au ajuns să se despartă unii de alții, FCSB, CSA… nu știu, chiar vorbeam asta la Belgrad, când m-am dus. Mă întrebau: ‘Ce se întâmplă? Steaua București mai există?’. Și le-am spus că mai există, dar acum au schimbat numele. E FCSB, nu mai e Steaua București. Bine, acum nici eu nu înțeleg…

Mi-au spus că și la ei, pe timpul Iugoslaviei, Partizan Belgrad era echipa Armatei. Partizan Belgrad s-a privatizat, a continuat, a participat în cupele europene și n-a dispărut„, a spus Miodrag Belodedici, potrivit sport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Belodedici a jucat la Steaua în perioada 1982-1989, timp în care a câștigat Cupa Campionilor Europeni. În 1989 a fugit în Iugoslavia, acolo unde avea să câștige o nouă Cupă a Campionilor, în anul 1992, alături de Steaua Roșie Belgrad.

Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil!

Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Chiar juristul a vorbit despre conflictul pe care îl are cu șefii grupării militare.

Talpan a obținut o nouă victorie uriașă în procesul cu FCSB, după ce Curtea de Apel a publicat motivarea prin care se atestă faptul că palmaresul clubului istoric Steaua le aparține celor de la CSA.

Reclamă

Totuși, reușitele lui Florin Talpan nu sunt privite cu ochi buni de șefii Clubului Sportiv al Armatei.

Potrivit juristului, aceștia i-au reținut salariul și nu doresc să îi acorde un spor pentru lucrări de excepție.

Astfel, Florin Talpan a decis să dea în judecată CSA Steaua, pentru a-și obține banii.

„Am dat în judecată clubul și ministerul pentru că le-am câștigat atâtea procese dificile și ei mi-au reținut salariul. Nu îmi oferă sporul de 50% pentru lucrări de excepție.

La Curtea de Apel clubul a primit câștigă de cauză, însă am făcut apel și se va întoarce cu siguranță decizia pe 5 iunie la Tribunalul Botoșani. Voi câștiga 100% și îmi voi primi banii”, a spus Florin Talpan, la primasport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:45

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei se desfășoară ACUM, live în AntenaPLAY

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

13:04

„Trebuie potolit!” Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

12:21

FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris

1 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 2 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 3 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și