Închide meniul

„Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor

Alex Ioniță Publicat: 19 mai 2024, 11:43

Reclamă
„Ce se întâmplă cu Steaua? Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor

"Ce se întâmplă cu Steaua?" Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB

Miodrag Belodedici / AntenaSport

„Ce se întâmplă cu Steaua?” a fost întrebarea adresată de sârbi lui Miodrag Belodedici, care a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Fostul jucător care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 a dat un răspuns care va stârni furia a o parte din fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conflictul dintre CSA Steaua și FCSB continuă de ani buni. Acum însă, Gigi Becali a primit o lovitură uriașă, după ce Curtea de Apel a motivat faptul că palmaresul clubului istoric este al clubului din Ghencea.

„Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB

„Belo” a dezvăluit faptul că anumiți prieteni din Serbia îl întreabă dacă Steaua București mai există. Fostul jucător a spus că le explică faptul că echipa istorică și-a schimbat doar numele și că acum se numește FCSB!

„Despre proces nu știu ce să vă zic. Nu știu cum au ajuns să se despartă unii de alții, FCSB, CSA… nu știu, chiar vorbeam asta la Belgrad, când m-am dus. Mă întrebau: ‘Ce se întâmplă? Steaua București mai există?’. Și le-am spus că mai există, dar acum au schimbat numele. E FCSB, nu mai e Steaua București. Bine, acum nici eu nu înțeleg…

Mi-au spus că și la ei, pe timpul Iugoslaviei, Partizan Belgrad era echipa Armatei. Partizan Belgrad s-a privatizat, a continuat, a participat în cupele europene și n-a dispărut„, a spus Miodrag Belodedici, potrivit sport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Belodedici a jucat la Steaua în perioada 1982-1989, timp în care a câștigat Cupa Campionilor Europeni. În 1989 a fugit în Iugoslavia, acolo unde avea să câștige o nouă Cupă a Campionilor, în anul 1992, alături de Steaua Roșie Belgrad.

Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil!

Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Chiar juristul a vorbit despre conflictul pe care îl are cu șefii grupării militare.

Talpan a obținut o nouă victorie uriașă în procesul cu FCSB, după ce Curtea de Apel a publicat motivarea prin care se atestă faptul că palmaresul clubului istoric Steaua le aparține celor de la CSA.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, reușitele lui Florin Talpan nu sunt privite cu ochi buni de șefii Clubului Sportiv al Armatei.

Potrivit juristului, aceștia i-au reținut salariul și nu doresc să îi acorde un spor pentru lucrări de excepție.

Astfel, Florin Talpan a decis să dea în judecată CSA Steaua, pentru a-și obține banii.

„Am dat în judecată clubul și ministerul pentru că le-am câștigat atâtea procese dificile și ei mi-au reținut salariul. Nu îmi oferă sporul de 50% pentru lucrări de excepție.

La Curtea de Apel clubul a primit câștigă de cauză, însă am făcut apel și se va întoarce cu siguranță decizia pe 5 iunie la Tribunalul Botoșani. Voi câștiga 100% și îmi voi primi banii”, a spus Florin Talpan, la primasport.ro.

Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
13:00

VIDEOOlimpiu Moruţan şi-a vizitat colegii de la echipa naţională, înainte de EURO 2024! Imagini superbe din cantonamentul României

12:51

Neil Lennon continuă „curățenia” la Rapid! Încă jucător este OUT: „Contractul a fost încheiat”

12:24

Postarea care îl va scoate din sărite pe Florin Talpan! Cum arată lista câştigătoarelor Champions League publicată de UEFA

12:12

„Bă, gata, să se retragă trofeul!” Mihai Stoica, propunere neașteptată după ce Real Madrid a câștigat finala Champions League

11:33

„Simţeam că nu mai am energie” Ana Bogdan a dezvăluit de ce a pierdut meciul cu Elina Svitolina de la Roland Garros

11:25

FotoCine este „Mellstroy”, bărbatul care a declanșat haosul în finala Champions League cu o provocare de 350.000 de euro

1 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 4 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și