Închide meniul

Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2024, 22:35

Reclamă
Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!

Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu, într-o discuţie cu Ivan Savvidis / PAOK TV

Patronul lui PAOK a transmis un mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Ivan Savvidis l-a felicitat pe antrenorul român care i-a adus grupării din Salonic cel de-al patrulea titlu din istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a câştigat dramatic trofeul, după o revenire fabuloasă. A câştigat ultimele patru meciuri din play-off şi i-a suflat „titlul” lui AEK. Titlul l-a câştigat matematic chiar pe terenul rivalei din oraş, Aris, pe care a învins-o dramatic în direct în AntenaPLAY.

Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu

Ivan Savvidis a avut o urare spectaculoasă şi pentru Mircea Lucescu, cel care a asistat din tribună la ultimele meciuri ale lui PAOK. Nu i-a uitat nici pe jucătorii antrenaţi de Răzvan Lucescu şi pe familiile lor.

Sunt mândru de voi şi de ceea ce aţi reuşit! Vreau să vă mulţumesc vouă, soţiilor voastre şi copiilor voştri. Ştiu că înţelegeţi ce înseamnă! Când vorbesc cu voi simt cât de mult înseamnă încurajările pe care le primiţi de la familie.

Răzvan, îți mulțumesc! Vreau să îi mulțumesc și tatălui tău, care e un talisman pentru echipa noastră și ne aduce noroc. Sper să mai trăiască 100 de ani și să ne aducă alte 100 de titluri cu norocul său„, a fost mesajul lui Ivan Savvidis, potrivit sportal.gr.

Reclamă
Reclamă 4

Răzvan Lucescu este primul antrenor din istoria lui PAOK care a cucerit două titluri. A mai reuşit o performanţă similară şi în 2019.

Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu

Revenit în ţară, „Il Luce” a dezvăluit în ce condiţii a putut să vadă derby-ul câştigat dramatic de fiul său. Răzvan Lucescu a intrat astfel definitiv în istoria lui PAOK – este primul antrenor care cucereşte două titluri cu gruparea de pe Toumba.

Mircea Lucescu a participat apoi şi la sărbătoarea incredibilă de pe stadionul lui PAOK. Peste 40.000 de fani au făcut senzaţie.

Reclamă

Magic nu pot să spun, asta înseamnă că aştepţi de la cineva să îţi aducă succesul. Ăsta a fost muncit, gândit de-a lungul timpului. A fost un campionat extrem de greu… nu din punct de vedere al nivelului tehnic, dar din punct de vedere al participării suporterilor la fenomenul acesta. Sunt oameni care dau totul pentru echipa lor. Aveam acelaşi lucru în Turcia cu Galatasaray şi Beşiktaş.

E o atmosferă care te copleşeşte la Salonic. Pleacă de la dragoste, ajung la agresivitate, la furie… sunt fanatici. Ne-am suit într-un microbuz al clubului, ne-au izolat într-un colţ al stadionului, într-un cub de sticlă… nici nu puteai să respiri.

Din punct de vedere profesional… acum cu el, am retrăit momentele aşa cum le trăiam pe bancă, pe marginea terenului. Emoţii, senzaţii, sentimente, treceam de la una la alta. Au fost nişte momente destul de grele, mai ales în ultimele 10 minute cu eliminarea fundaşului central. E o victorie imensă, merită toate felicitările. I-am mulţumit că m-a făcut să retrăiesc acele momente extraordinare. Am ce să fac acum, mă duc să văd meciurile lui. Roata vieţii s-a schimbat, acum eu mă duc după el.

În istoria lui PAOK e de mult, e o legendă. A fost… au trecut mulţi antrenori de valoare prin Salonic„, a declarat Mircea Lucescu pe aeroport.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:39

România a intrat în istoria Jocurilor Olimpice. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată

10:49

Mihai Chiruţă s-a calificat în sferturile de finală, la simplu masculin, la Jocurile Olimpice 2024

10:47

„I-am dat ce a vrut el!” Oferta uriașă pe care Gigi Becali i-a făcut-o unui jucător! Care sunt cerințele fotbalistului

10:38

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu: „Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat”

10:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

10:15

Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia e ACUM, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și