Închide meniul
Foto

Cum l-a întâlnit cea mai cunoscută amantă din România pe bărbatul care a făcut-o celebră! Totul a ieşit la iveală

Publicat: 21 mai 2024, 13:09

Reclamă
Cum l-a întâlnit cea mai cunoscută amantă din România pe bărbatul care a făcut-o celebră! Totul a ieşit la iveală

Cum l-a întâlnit cea mai cunoscută amantă din România pe bărbatul care a făcut-o celebră

Vica Blochina/ Instagram

Au ieşit la iveală detalii despre cum l-a întâlnit cea mai cunoscută amantă din România pe bărbatul care a făcut-o celebră, cu care a avut o relaţie timp de 16 ani. Giovanni Becali a dezvăluit cum a luat naştere relaţia dintre Vica Blochina şi Victor Piţurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina s-a iubit timp de 16 ani cu Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României. Din relaţia celor doi a luat naştere şi un băiat, pe nume Edan, care acum este adolescent şi locuieşte alături de tatăl lui.

Cum l-a întâlnit cea mai cunoscută amantă din România pe bărbatul care a făcut-o celebră! Totul a ieşit la iveală

Giovanni Becali, un apropiat al lui Victor Piţurcă, a spus totul despre momentul în care fostul selecţioner a cunoscut-o pe cea care urma să-i devină amantă. „Piţi”, alături de fraţii Becali, deţineau clubul Melody, unul dintre cele mai exclusiviste din Bucureşti, din anii 90′.

Vica a fost balerină la clubul deţinut de aceştia în Bucureşti, astfel că acolo a luat naştere relaţie extraconjugală cu Victor Piţurcă, cel care era căsătorit.

Când le spuneam la ăștia că, până în anii ’75-’76, a fost Elveția Europei ei nu cred. Bă, aveam Melody, care eu l-am cumpărat în ’90 și ceva, cu frate-miu (n.r. Victor Becali), cu Pițurcă… de la Păunescu (n.r. de la Viorel Păunescu l-a cumpărat).

Reclamă
Reclamă 4

L-am ținut 5-6 ani. Păi de unde a cunoscut-o Pițurcă pe nevastă-sa (n.r. amanta), pe lituaniancă? Pe Vica? Acolo…”, a declarat Giovanni Becali, în cadrul unui podcast.

Cea mai cunoscută amantă din România, ce a stat 16 ani cu un milionar însurat, are o nouă pasiune

Cea mai cunoscută amantă din România are o nouă pasiune. Vica Blochina s-a apropiat de numerologie. Lituanianca mărturisea nu cu mult timp în urmă că a încetat să mai aibă orice fel de relaţie cu Victor Piţurcă în urmă cu 16 ani, când povestea lor, care a durat tot 16 ani, s-a încheiat.

Vica Blochina şi-a dezvăluit noua pasiune. Ea a şi început să facă diverse postări pe contul ei de Instagram în care promovează numerologia. Vica Blochina dezvăluia că se întreţine acum din colaborările pe care le are cu diverse brand-uri.

Reclamă

„Îmi doresc să fac ceva ce duce la rezultat. Nu-mi place să mă duc la psihologi sau la coachi, care te învaţă nişte lucruri foarte mişto. Să stai în oglindă şi să spui ‘Sunt slabă, sunt slabă, sunt slabă’ când tu eşti grasă. Un om fericit în viaţă este unul care ştie ce vrea”, a declarat Vica Blochina în emisiunea Xtra Night Show.

Vica Blochina i-a sfătuit pe cei care îşi doresc să aibă mulţi bani cum să ajungă la acest obiectiv. „Renunţă să controlezi totul, asta te împiedică să creşti. Câştigurile tale cele mai mari le REALIZEZI atunci când nu te restricţionezi”, a susţinut Vica Blochina pe Instagram.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:23

„Domnul Becali să negocieze!” Tatăl lui Valentin Mihăilă, anunţul momentului despre viitorul fiului său după EURO 2024

10:46

„Ar fi o greşeală dacă am face asta!” Un titular din naţionala Slovaciei, mesaj vehement înaintea meciului cu România

10:04

Marius Ştefănescu a răspuns acuzaţiilor făcute de Dan Şucu. I-a dat replica după transferul la FCSB: „Răutăţi! E urât!”

9:33

Brazilia – Costa Rica 0-0. Debut ratat de Selecao la Copa America

9:27

Luciano Spalletti, după ce Italia a egalat Croaţia în al optulea minut al prelungirilor: „Am meritat calificarea”

8:51

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF! Ce primă au primit tricolorii la EURO 2024: „Atât a luat fiecare jucător!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și