Închide meniul

AS.ro LIVE | Răzvan Raţ a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluiri de senzaţie ale fostului internaţional român

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 mai 2024, 11:20

Reclamă
AS.ro LIVE | Răzvan Raţ a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluiri de senzaţie ale fostului internaţional român

AS.ro LIVE | Răzvan Raţ a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluiri de senzaţie ale fostului internaţional român

Răzvan Raț, în timpul unui interviu / AS.ro

Răzvan Raţ a fost invitatul lui Dan Pavel, miercuri, de la 10:30, la AS.ro LIVE. Răzvan Raţ a venit cu poveşti de senzaţie din lumea fotbalului, dar şi din cariera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Raţ a comentat şi subiectele din actualitate. Instalarea lui Neil Lennon la Rapid, transferurile de Champions League ale lui Gigi Becali, dar şi previziuni despre participarea naţionalei României la EURO 2024.

Răzvan Raţ a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE

Răzvan Raț a adunat 113 selecții la națională, reușind să marcheze două goluri. Fostul fundaș a participat alături de “tricolori” la două turnee finale: Euro 2008 și Euro 2016. Răzvan Raţ este pasionat şi de maşinile de lux.

Raţ susţine că pasiunea pentru Ferrari vine de pe vremea când era junior la Şcoala de Fotbal Nicolae Dobrin şi era fanul lui Michael Schumacher. Fostul internaţional visa să-şi cumpere un Ferrari roşu încă de atunci.

Răzvan Raţ a dezvăluit faptul că a avut grijă să fie bine din punct de vedere financiar, nu să ajungă să doarmă în maşină, până şi-a cumpărat primul Ferrari.

Reclamă
Reclamă

Deşi şi-ar fi permis din 2003, Raţ şi-a cumpărat primul ferrari în 2008.

Dacă mă întrebaţi de pasiunea pentru Ferrari, vine din Formula 1. Atunci când eram la Şcoala de Fotbal Nicolae Dobrin, aveam doar 50.000 de lei pe săptămână, asta venea câţiva dolari pe vremea aia, ne uitam la Formula 1, pentru că era Michael Schumacher în vogă. Tot ce însemna Formula 1, era legat de Ferrari şi de Schumacher, aşa a plecat pasiunea pentru Ferrari.

Mi-am propus, am avut un vis, ca atunci când voi ajunge un fotbalist de top, şi îmi pot permite, să-îmi cumpăr o maşină Ferrari şi roşie. S-a întâmplat acest lucru, nu înainte de a mă pune la adăpost, adică să nu ajung să dorm în masină :)). Să mă pun la adăpost din punct de vedere financiar.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:17

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City! Anunţul lui Pep Guardiola, după 1-1 cu Newcastle

18:16

O echipă din Premier League a stabilit un record istoric! A ajuns la al 3-lea meci consecutiv cu gol marcat în primul minut

17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

17:49

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele de start

17:23

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

17:11

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1: „Am luat decizii proaste!”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și