Închide meniul

AS.ro LIVE | Răzvan Raţ a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluiri de senzaţie ale fostului internaţional român

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 mai 2024, 11:20

Reclamă
AS.ro LIVE | Răzvan Raţ a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluiri de senzaţie ale fostului internaţional român

AS.ro LIVE | Răzvan Raţ a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluiri de senzaţie ale fostului internaţional român

Răzvan Raț, în timpul unui interviu / AS.ro

Răzvan Raţ a fost invitatul lui Dan Pavel, miercuri, de la 10:30, la AS.ro LIVE. Răzvan Raţ a venit cu poveşti de senzaţie din lumea fotbalului, dar şi din cariera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Raţ a comentat şi subiectele din actualitate. Instalarea lui Neil Lennon la Rapid, transferurile de Champions League ale lui Gigi Becali, dar şi previziuni despre participarea naţionalei României la EURO 2024.

Răzvan Raţ a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE

Răzvan Raț a adunat 113 selecții la națională, reușind să marcheze două goluri. Fostul fundaș a participat alături de “tricolori” la două turnee finale: Euro 2008 și Euro 2016. Răzvan Raţ este pasionat şi de maşinile de lux.

Raţ susţine că pasiunea pentru Ferrari vine de pe vremea când era junior la Şcoala de Fotbal Nicolae Dobrin şi era fanul lui Michael Schumacher. Fostul internaţional visa să-şi cumpere un Ferrari roşu încă de atunci.

Răzvan Raţ a dezvăluit faptul că a avut grijă să fie bine din punct de vedere financiar, nu să ajungă să doarmă în maşină, până şi-a cumpărat primul Ferrari.

Reclamă
Reclamă 4

Deşi şi-ar fi permis din 2003, Raţ şi-a cumpărat primul ferrari în 2008.

Dacă mă întrebaţi de pasiunea pentru Ferrari, vine din Formula 1. Atunci când eram la Şcoala de Fotbal Nicolae Dobrin, aveam doar 50.000 de lei pe săptămână, asta venea câţiva dolari pe vremea aia, ne uitam la Formula 1, pentru că era Michael Schumacher în vogă. Tot ce însemna Formula 1, era legat de Ferrari şi de Schumacher, aşa a plecat pasiunea pentru Ferrari.

Mi-am propus, am avut un vis, ca atunci când voi ajunge un fotbalist de top, şi îmi pot permite, să-îmi cumpăr o maşină Ferrari şi roşie. S-a întâmplat acest lucru, nu înainte de a mă pune la adăpost, adică să nu ajung să dorm în masină :)). Să mă pun la adăpost din punct de vedere financiar.

Reclamă

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:43

Cota României la calificarea în optimile EURO 2024, după ce în Grupa E toate echipele au ajuns la 3 puncte după două jocuri

8:55

Vulpea și câinii

8:36

Ce s-a întâmplat cu Barnabas Varga, după ce s-a prăbuşit pe teren, în Scoţia – Ungaria 0-1. Colegii au început să plângă pe teren

8:15

Cornel Dinu, radical după Belgia – România 2-0: „Ne-a arătat niște date înfiorătoare”

8:09

Rocio Trigos Bucur s-a calificat în sferturile Campionatelor Europene de box pentru juniori

0:14

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după victoria dramatică a Ungariei cu Scoția!

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și