Închide meniul

Andrei Cordea a marcat în poarta lui Al Hilal! Fostul jucător al lui Gigi Becali e în formă maximă în Arabia Saudită

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2024, 22:41

Reclamă
Andrei Cordea a marcat în poarta lui Al Hilal! Fostul jucător al lui Gigi Becali e în formă maximă în Arabia Saudită

Andrei Cordea a marcat în poarta lui Al Hilal!

Andrei Cordea, în timpul unui meci la Al-Tai/ Twitter

Andrei Cordea a marcat în poarta lui Al Hilal! În minutul 64 al partidei cu Al Hilal, fostul jucător al FCSB-ului a reuşit să înscrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea a înscris la scorul de 3-0 pentru Al Hilal. Golurile gazdelor au fost marcate de Aldawsari (min. 17), Michael (min. 44) şi Malcom (min. 60).

Andrei Cordea a marcat în poarta lui Al Hilal! Fostul jucător al lui Gigi Becali e în formă maximă în Arabia Saudită

Al-Tai se află în acest moment, in-extremis, pe poziţie de salvare. Echipa lui Cordea şi Dugandzic e pe locul 15, cu 31 de puncte. Abha, echipa lui Tătăruşanu, a fost egalată în minutul 83 al partidei de Al Khaleej şi a picat pe loc retrogradabil.

Înainte de a pleca la Al-Tai, Andrei Cordea a ratat un transfer uriaş, în Bundesliga. Rică Neaga a dezvăluit motivul pentru care mutarea nu s-a mai realizat.

În urmă cu ceva timp, Gigi Becali ar fi putut da o lovitură importantă cu transferul lui Cordea. FC Augsburg a trimis o ofertă oficială în valoare de 3 milioane de euro. Iată motivul pentru care mutarea a picat.

Reclamă
Reclamă 4

Impresarul jucătorului de la acea vreme, Rică Neaga, a spus că mutarea s-ar fi putut realiza înaintea duelului cu West Ham, din grupele Conference League.

Mutarea a picat din cauza faptului că Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro în schimbul jucătorului ajuns între timp la Al-Tai, în Arabia Saudită.

Trei milioane plus bonusuri, nu s-a concretizat și nu a plecat în Germania”

„Mie îmi pare rău de Andrei că nu s-a concretizat oferta din Germania. Trei milioane plus bonusuri, nu s-a concretizat și nu a plecat în Germania. Gigi Becali a cerut mai mult. A avut înainte de Augsburg o discuție, nu a venit o ofertă concretă pentru că s-au cerut foarte mulți bani atunci, chiar înaintea meciului de la West Ham când a marcat.

Reclamă

Nu este greu de negociat pentru că are sumele lui. Câteodată după ce nu mai joacă jucătorul, mă uit și la ce s-a întâmplat cu Compagno, să dai nu milion și jumătate și să îl vinzi cu 120.000. Mi se pare o pierdere, dar așa e Gigi. La Cordea a cerut 8 milioane înainte de meciul cu West Ham, a cerut 10 ca să lase la 8, a spus Rică Neaga, la fanatik.ro.

Andrei Cordea a fost vândut de Gigi Becali în vara anului trecut. După ce nu a acceptat oferta venită din Bundesliga, patronul de la FCSB l-a cedat la Al-Tai, în schimbul sumei de 1,32 de milioane de euro. În momentul de față, românul este cotat la suma de 2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Cordea mai are contract încă un an cu Al-Tai. Rămâne de văzut ce se va întâmpla însă în cazul în care Al-Tai ar retrograda în liga a doua saudită. În ultima etapă, Al-Tai joacă împotriva lui Al-Okhdoud, echipa lui Florin Tănase. Şi Al-Okhdoud e în lupta pentru salvarea de la retrogradare. În acest moment ea e pe locul 17, cu 30 de puncte. Florin Tănase nu va continua la Al-Okhdoud. Dorit de Gigi Becali la FCSB, el a transmis că doreşte să se transfere tot undeva în străinătate.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:40

Gest incredibil făcut de slovaci înainte de meciul decisiv cu România: au chemat bucătarul la conferinţa de presă

8:25

Andrei Raţiu, aproape de un transfer uriaş! Cele două echipe care se luptă pentru semnătura titularului României de la EURO 2024

8:12

Anunţul făcut de Luka Modric, la 38 de ani şi 289 de zile, după victoria ratată dramatic de Croaţia în faţa Italiei, la EURO 2024

0:16

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55 24 iun.

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39 24 iun.

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și