Închide meniul

Andrei Cordea a ratat un transfer fabulos, în Bundesliga. Motivul pentru care Gigi Becali nu a dat lovitura

Alex Ioniță Publicat: 24 februarie 2024, 17:01

Reclamă
Andrei Cordea a ratat un transfer fabulos, în Bundesliga. Motivul pentru care Gigi Becali nu a dat lovitura

Andrei Cordea a ratat un transfer fabulos, în Bundesliga

Andrei Cordea, în perioada în care juca la FCSB / Profimedia

Andrei Cordea a ratat un transfer fabulos, în Bundesliga. Fostul jucător de la FCSB s-ar fi putut duela cu starurile din fotbalul german, dar a ajuns, în cele din urmă, în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu ceva timp, Gigi Becali ar fi putut da o lovitură importantă cu transferul lui Cordea. FC Augsburg a trimis o ofertă oficială în valoare de 3 milioane de euro. Iată motivul pentru care mutarea a picat.

Andrei Cordea a ratat un transfer fabulos, în Bundesliga

Rică Neaga a făcut dezvăluiri legate de oferta pe care Gigi Becali a primit-o de la Augsburg, pentru transferul lui Andrei Cordea. Impresarul jucătorului, de la acea vreme, a spus că mutarea s-ar fi putut realiza înaintea duelului cu West Ham, din grupele Conference League.

Totuși, mutarea a picat din cauza faptului că Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro, în schimbul jucătorului ajuns între timp la Al-Tai, în Arabia Saudită:

„Mie îmi pare rău de Andrei că nu s-a concretizat oferta din Germania. Trei milioane plus bonusuri, nu s-a concretizat și nu a plecat în Germania. Gigi Becali a cerut mai mult. A avut înainte de Augsburg o discuție, nu a venit o ofertă concretă pentru că s-au cerut foarte mulți bani atunci, chiar înaintea meciului de la West Ham când a marcat.

Reclamă

Nu este greu de negociat pentru că are sumele lui. Câteodată după ce nu mai joacă jucătorul, mă uit și la ce s-a întâmplat cu Compagno, să dai nu milion și jumătate și să îl vinzi cu 120.000. Mi se pare o pierdere, dar așa e Gigi. La Cordea a cerut 8 milioane înainte de meciul cu West Ham, a cerut 10 ca să lase la 8, a spus Rică Neaga, la fanatik.ro.

Andrei Cordea a fost vândut de Gigi Becali în vara anului trecut. După ce nu a acceptat oferta venită din Bundesliga, patronul de la FCSB l-a cedat la Al-Tai, în schimbul sumei de 1,32 de milioane de euro. În momentul de față, românul este cotat la suma de 2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Laurenţiu Reghecampf, salvat de golul lui Andrei Cordea

Laurenţiu Reghecampf a fost salvat de golul lui Andrei Cordea, în ultima partidă din campionatul din Araia Saudită. Al-Tai, echipa românilor Reghecampf şi Cordea, dar şi a fostului rapidist Dugandzic, a evoluat pe terenul celor de la Al Wehda, în etapa cu numărul 20 din campionatul Arabiei Saudite.

Reclamă 4 / 0/3

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce gazdele au condus din minutul 72. Reuşita lui Cordea, care a adus un punct echipei lui Reghecampf, a venit în prelungiri.

Al Wehda a deschis scorul în minutul 72, prin El Yamiq. Gazdele au fost foarte aproape de a obţine toate cele trei puncte, dar echipa lui Laurenţiu Reghecampf a forţat şi a obţinut egalarea în cele din urmă.

După un out executat lung de un jucător de la Al-Tai, fundaşii lui Al Wehda au respins până la Andrei Cordea, care a marcat golul egalizator în minutul 90+8 al partidei. Pentru prestaţia sa, el a fost notat cu 7,7 de sofascore.com, cea mai mare notă din echipa lui Laurenţiu Reghecampf în meciul cu Al Wehda.

Acesta a fost al doilea gol marcat de Andrei Cordea de la sosirea în Arabia Saudită. Primul gol fusese marcat tocmai pe 1 septembrie, în victoria din etapa a cincea a celor de la Al Tai cu Abha, scor 1-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și