Închide meniul

Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania! Succes cu emoţii în finala Cupei

Viviana Moraru Publicat: 26 mai 2024, 0:00

Reclamă
Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania! Succes cu emoţii în finala Cupei

Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania! Succes cu emoţii în finala Cupei

Bayer Leverkusen a câştigat Cupa Germaniei/ Profimedia

Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania, după ce a câştigat finala Cupei. Campioana s-a impus cu emoţii, cu scorul de 1-0, în duelul cu Kaiserslautern. Bayer termină sezonul intern fără înfrângere, stabilind un record în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayer Leverkusen a completat sezonul de vis. După ce a triumfat în campionat, trupa lui Xabi Alonso a câştigat şi Cupa Germaniei, pentru prima dată, după 31 de ani.

Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania

Bayer a marcat în minutul 17, prin Granit Xhaka, iar la finalul reprizei secunde a avut un jucător eliminat, pe fundaşul Odilon Kossounou, care a primit două cartonaşe galbene. Kaierslautern nu a reuşit să egaleze, pentru a trimite partida în prelungiri şi Bayer Leverkusen s-a impus cu 1-0, cucerind Cupa Germaniei pentru a doua oară în istorie.

Bayer Leverkusen încheie sezonul neînvinsă în competiţiile interne, record pentru Germania, şi reuşind dubla campionat-cupă. Este primul event din istorie clubului, care până în acest an avea în palmares o Cupă UEFA (1988) şi o Cupă a Germaniei (1993).

Reclamă
Reclamă 4

Bayer Leverkusen a trecut astfel peste eşecul din finala Europa League. „Farmaciştii” au fost învinşi categoric de Atalanta, cu scorul de 0-3, ratând astfel şansa de a realiza o „triplă” istorică.

Xabi Alonso, după umilinţa din finala Europa League, Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0: „Au fost greşeli, poate şi ale mele”

Xabi Alonso a vorbit după umilinţa din finala Europa league, Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0, şi a recunoscut că are şi el o parte de vină. Campioana din Germania a fost surclasată de echipa lui Gasperini, pe toată durata finalei de la Dublin şi a suferit astfel primul eşec din stagiune.

Lookman a făcut meciul carierei şi a reuşit hat-trick-ul prin care a adus trofeul la Bergamo. Xabi a acuzat şi oboseala jucătorilor săi, după un sezon uriaş făcut pe toate fronturile.

Reclamă

”Atalanta a fost mai bună decât noi, nu se poate spune contrariul. Nu am putut juca așa cum ne-am dorit, după ce am primit primul gol. Atalanta a avut mai multă energie. Eram pregătiți pentru dueluri unu la unu, dar nu am putut ajunge în aceste situații.

Este păcat, pentru că acest lucru s-a întâmplat în finală. Nu pot face altceva decât să accept. A fost prima înfrângere, ceva nou pentru noi, dar viața continuă. Vom analiza acest meci, poate că au fost niște greșeli, poate și ale mele”, a spus Xabi Alonso, citat de marca.com.

După eșecul din finala Europa League, Bayer Leverkusen a ratat o ocazie importantă de a termina sezonul fără înfrângere. Echipa lui Xabi a adunat 51 de partide fără eşec, în toate competițiile, până la partida cu Atalanta.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:27

Un nou transfer la CFR Cluj! Continuă întăririle pentru Dan Petrescu

10:24

Argentina s-a calificat în sferturile Copa America, după o victorie dramatică! Chile a acuzat dur arbitrajul: „Unde e VAR-ul?”

10:06

Zeljko Kopic confirmă interesul lui Dinamo pentru un jucător din Liga 1! „Câinii”, în luptă cu Rapid: „Am pus lupa pe el!”

9:35

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și