Închide meniul

Xabi Alonso, după umilinţa din finala Europa League, Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0: „Au fost greşeli, poate şi ale mele”

Dan Roșu Publicat: 23 mai 2024, 9:26

Reclamă
Xabi Alonso, după umilinţa din finala Europa League, Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0: „Au fost greşeli, poate şi ale mele

Xabi Alonso, după umilinţa din finala Europa League, Atalanta - Bayer Leverkusen 3-0: "Au fost greşeli, poate şi ale mele"

Xabi Alonso, în timpul unui meci - Profimedia Images

Xabi Alonso a vorbit după umilinţa din finala Europa league, Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0, şi a recunoscut că are şi el o parte de vină. Campioana din Germania a fost surclasată de echipa lui Gasperini, pe toată durata finalei de la Dublin şi a suferit astfel primul eşec din stagiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lookman a făcut meciul carierei şi a reuşit hat-trick-ul prin care a adus trofeul la Bergamo. Xabi a acuzat şi oboseala jucătorilor săi, după un sezon uriaş făcut pe toate fronturile.

Xabi Alonso, după umilinţa din finala Europa League, Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0

”Atalanta a fost mai bună decât noi, nu se poate spune contrariul. Nu am putut juca așa cum ne-am dorit, după ce am primit primul gol. Atalanta a avut mai multă energie. Eram pregătiți pentru dueluri unu la unu, dar nu am putut ajunge în aceste situații.

Este păcat, pentru că acest lucru s-a întâmplat în finală. Nu pot face altceva decât să accept. A fost prima înfrângere, ceva nou pentru noi, dar viața continuă. Vom analiza acest meci, poate că au fost niște greșeli, poate și ale mele”, a spus Xabi Alonso, citat de marca.com.

Bayer Leverkusen a ratat „dubla” istorică!

După eșecul din finala Europa League, Bayer Leverkusen a ratat o ocazie importantă de a termina sezonul fără înfrângere. Echipa lui Xabi a adunat 51 de partide fără eşec, în toate competițiile, până la partida cu Atalanta.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, germanii ar fi putut obține o „dublă” istorică în acest sezon. După ce a câștigat primul titlu din istoria clubului, Xabi Alonso putea obține al doilea trofeu european de la înființarea clubului.

Primul, și singurul succes, până în momentul de față, al celor de la Bayer, pe plan european, a fost câștigarea Cupei UEFA în anul 1988.

Atalanta a învins-o, miercuri seară, la Dublin, cu scorul de 3-0, pe Bayer Leverkusen, şi a câştigat în premieră Liga Europa. Finala a fost arbitrată de Istvan Kovacs. Pentru Leverkusen este prima înfrângere din sezonul 2023/2024.

Reclamă

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:38

VIDEODavid Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot de la Belgrad, LIVE în AntenaPLAY

19:25

Polonia – Austria 1-1 LIVE TEXT. Continuă lupta pentru calificarea în „optimi”

19:13

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid pilot în FP2, în MP al Spaniei! Calificările sunt sâmbătă (17:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

18:32

”Nici Slovacia nu se aștepta la asta” Reacţia presei din Ucraina după ce jucătorii lui Rebrov au reuşit o remontada fantastică!

18:27

Emoţii pentru Slovacia înaintea meciului cu România! Cel mai valoros jucător s-a accidentat în timpul partidei cu Ucraina

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și