Închide meniul

Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania! Succes cu emoţii în finala Cupei

Viviana Moraru Publicat: 26 mai 2024, 0:00

Reclamă
Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania! Succes cu emoţii în finala Cupei

Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania! Succes cu emoţii în finala Cupei

Bayer Leverkusen a câştigat Cupa Germaniei/ Profimedia

Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania, după ce a câştigat finala Cupei. Campioana s-a impus cu emoţii, cu scorul de 1-0, în duelul cu Kaiserslautern. Bayer termină sezonul intern fără înfrângere, stabilind un record în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayer Leverkusen a completat sezonul de vis. După ce a triumfat în campionat, trupa lui Xabi Alonso a câştigat şi Cupa Germaniei, pentru prima dată, după 31 de ani.

Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania

Bayer a marcat în minutul 17, prin Granit Xhaka, iar la finalul reprizei secunde a avut un jucător eliminat, pe fundaşul Odilon Kossounou, care a primit două cartonaşe galbene. Kaierslautern nu a reuşit să egaleze, pentru a trimite partida în prelungiri şi Bayer Leverkusen s-a impus cu 1-0, cucerind Cupa Germaniei pentru a doua oară în istorie.

Bayer Leverkusen încheie sezonul neînvinsă în competiţiile interne, record pentru Germania, şi reuşind dubla campionat-cupă. Este primul event din istorie clubului, care până în acest an avea în palmares o Cupă UEFA (1988) şi o Cupă a Germaniei (1993).

Reclamă
Reclamă 4

Bayer Leverkusen a trecut astfel peste eşecul din finala Europa League. „Farmaciştii” au fost învinşi categoric de Atalanta, cu scorul de 0-3, ratând astfel şansa de a realiza o „triplă” istorică.

Xabi Alonso, după umilinţa din finala Europa League, Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0: „Au fost greşeli, poate şi ale mele”

Xabi Alonso a vorbit după umilinţa din finala Europa league, Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0, şi a recunoscut că are şi el o parte de vină. Campioana din Germania a fost surclasată de echipa lui Gasperini, pe toată durata finalei de la Dublin şi a suferit astfel primul eşec din stagiune.

Lookman a făcut meciul carierei şi a reuşit hat-trick-ul prin care a adus trofeul la Bergamo. Xabi a acuzat şi oboseala jucătorilor săi, după un sezon uriaş făcut pe toate fronturile.

Reclamă

”Atalanta a fost mai bună decât noi, nu se poate spune contrariul. Nu am putut juca așa cum ne-am dorit, după ce am primit primul gol. Atalanta a avut mai multă energie. Eram pregătiți pentru dueluri unu la unu, dar nu am putut ajunge în aceste situații.

Este păcat, pentru că acest lucru s-a întâmplat în finală. Nu pot face altceva decât să accept. A fost prima înfrângere, ceva nou pentru noi, dar viața continuă. Vom analiza acest meci, poate că au fost niște greșeli, poate și ale mele”, a spus Xabi Alonso, citat de marca.com.

După eșecul din finala Europa League, Bayer Leverkusen a ratat o ocazie importantă de a termina sezonul fără înfrângere. Echipa lui Xabi a adunat 51 de partide fără eşec, în toate competițiile, până la partida cu Atalanta.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:24

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

22:17

LIVE TEXTOlanda – Franța 0-0. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Kylian Mbappe, rezervă

21:49

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

21:43

VideoDavid Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

20:42

România – Belgia, la EURO 2024 | Edi Iordănescu: „Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru alte domenii”

20:35

VideoMomente emoţionante cu David Popovici, după ce a cucerit aurul la 200m liber! Imnul României s-a auzit, din nou, la Belgrad

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și