Închide meniul

Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania! Succes cu emoţii în finala Cupei

Viviana Moraru Publicat: 26 mai 2024, 0:00

Reclamă
Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania! Succes cu emoţii în finala Cupei

Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania! Succes cu emoţii în finala Cupei

Bayer Leverkusen a câştigat Cupa Germaniei/ Profimedia

Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania, după ce a câştigat finala Cupei. Campioana s-a impus cu emoţii, cu scorul de 1-0, în duelul cu Kaiserslautern. Bayer termină sezonul intern fără înfrângere, stabilind un record în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayer Leverkusen a completat sezonul de vis. După ce a triumfat în campionat, trupa lui Xabi Alonso a câştigat şi Cupa Germaniei, pentru prima dată, după 31 de ani.

Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania

Bayer a marcat în minutul 17, prin Granit Xhaka, iar la finalul reprizei secunde a avut un jucător eliminat, pe fundaşul Odilon Kossounou, care a primit două cartonaşe galbene. Kaierslautern nu a reuşit să egaleze, pentru a trimite partida în prelungiri şi Bayer Leverkusen s-a impus cu 1-0, cucerind Cupa Germaniei pentru a doua oară în istorie.

Bayer Leverkusen încheie sezonul neînvinsă în competiţiile interne, record pentru Germania, şi reuşind dubla campionat-cupă. Este primul event din istorie clubului, care până în acest an avea în palmares o Cupă UEFA (1988) şi o Cupă a Germaniei (1993).

Reclamă
Reclamă 4

Bayer Leverkusen a trecut astfel peste eşecul din finala Europa League. „Farmaciştii” au fost învinşi categoric de Atalanta, cu scorul de 0-3, ratând astfel şansa de a realiza o „triplă” istorică.

Xabi Alonso, după umilinţa din finala Europa League, Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0: „Au fost greşeli, poate şi ale mele”

Xabi Alonso a vorbit după umilinţa din finala Europa league, Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0, şi a recunoscut că are şi el o parte de vină. Campioana din Germania a fost surclasată de echipa lui Gasperini, pe toată durata finalei de la Dublin şi a suferit astfel primul eşec din stagiune.

Lookman a făcut meciul carierei şi a reuşit hat-trick-ul prin care a adus trofeul la Bergamo. Xabi a acuzat şi oboseala jucătorilor săi, după un sezon uriaş făcut pe toate fronturile.

Reclamă

”Atalanta a fost mai bună decât noi, nu se poate spune contrariul. Nu am putut juca așa cum ne-am dorit, după ce am primit primul gol. Atalanta a avut mai multă energie. Eram pregătiți pentru dueluri unu la unu, dar nu am putut ajunge în aceste situații.

Este păcat, pentru că acest lucru s-a întâmplat în finală. Nu pot face altceva decât să accept. A fost prima înfrângere, ceva nou pentru noi, dar viața continuă. Vom analiza acest meci, poate că au fost niște greșeli, poate și ale mele”, a spus Xabi Alonso, citat de marca.com.

După eșecul din finala Europa League, Bayer Leverkusen a ratat o ocazie importantă de a termina sezonul fără înfrângere. Echipa lui Xabi a adunat 51 de partide fără eşec, în toate competițiile, până la partida cu Atalanta.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54 16 iun.

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50 16 iun.

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37 16 iun.

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31 16 iun.

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02 16 iun.

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54 16 iun.

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și