Închide meniul

„De ce nu anunţi deja că Real Madrid e noul tău club?” Ce a putut răspunde Kylian Mbappe după despărţirea de PSG

Dan Roșu Publicat: 26 mai 2024, 8:37

Reclamă
„De ce nu anunţi deja că Real Madrid e noul tău club? Ce a putut răspunde Kylian Mbappe după despărţirea de PSG

"De ce nu anunţi deja că Real Madrid e noul tău club?" Ce a putut răspunde Kylian Mbappe

Kylian Mbappe sărbătoreşte câştigarea Cupei Franţei - Profimedia Images

„De ce nu anunţi deja că Real Madrid e noul tău club?” a fost întrebarea care i-a fost adresată lui Kylian Mbappe, după ce şi-a terminat cariera la PSG cu încă un trofeu câştigat, Cupa Franţei, după 2-1 cu Lyon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe nu a stat pe gânduri şi a dezvăluit că un anunţ oficial despre trecerea sa pe Santiago Bernabeu va veni curând. Atacantul de 25 de ani, cotat la 180 de milioane de euro, pleacă la Madrid după 15 trofee adjudecate cu PSG. Îi lipseşte însă cel mai important, cel al Ligii Campionilor.

„De ce nu anunţi deja că Real Madrid e noul tău club?” Ce a putut răspunde Kylian Mbappe după despărţirea de PSG

„De ce nu anunţi deja că Real Madrid e noul tău club? Pentru că eu cred că încă îmi iau rămas bun de la PSG. Tot ce am vrut a fost să termin bine cariera de la PSG. Este timp pentru toate. Voi anunţa în curând noul meu club, la momentul potrivit”, a spus Mbappe, citat de lequipe.fr.

Cifre uriaşe pentru Kylian Mbappe la PSG

Kylian Mbappe a disputat ultimul său meci, în direct în AntenaPLAY, finala Cupei Franţei, Lyon – PSG 1-2. Chiar dacă nu a marcat, campionul mondial pleacă de pe Parc des Princes din postura de jucătorul care s-a implicat în cele mai mult goluri marcate de PSG, 352 (256 de goluri, 96 de pase decisive). El i-a depăşit pe Edinson Cavani (230) şi pe Zlatan Ibrahimovic (210).

„Suntem foarte fericiţi. Este o competiţie foarte importantă pentru noi. Este emoţionant şi pentru suporteri, pentru club, pentru jucători. Să termini cu un trofeu, după o finală, e un sentiment plăcut.

Reclamă
Reclamă 4

Acest trofeu înseamnă mult pentru mine. Mă gândeam înainte de meci că în 90 de minute se încheie cariera mea la PSG, nu mai pot întoarce timpul. Sunt multe amintiri plăcute la PSG. Plec cu capul sus de aici”, a mai spus Mbappe.

Bucuria lui Kylian Mbappe, după ce a cucerit Cupa Franţei la ultimul său meci în tricoul lui PSG

Mbappe a făcut hora cu colegii săi după fluierul final al finalei câştigate cu Olympique Lyon. Golurile lui PSG au fost marcate de Ousmane Dembele (min. 22) şi Fabian Ruiz (min. 34).

De partea cealaltă, Lyon a marcat prin O’Brien, în minutul 55. Acesta a reluat perfect, cu capul, după un corner bătut de pe partea dreaptă.

Reclamă

Kylian Mbappe a fost aproape şi el să marcheze la ultimul său meci în tricoul lui PSG. În minutul 85 al partidei, un şut trimis de Mbappe a trecut foarte aproape de poarta apărată de Lucas Perri. Balonul a fost şi uşor deviat înainte de a se duce puţin pe lângă poartă.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și