Închide meniul

„Știam că suntem iubiți, dar nu chiar așa!” Ionuț Lupescu, „cucerit” de fanii de pe Arena Națională la meciul Generației de Aur

Alex Ioniță Publicat: 26 mai 2024, 14:45

Reclamă
„Știam că suntem iubiți, dar nu chiar așa! Ionuț Lupescu, cucerit” de fanii de pe Arena Națională la meciul Generației de Aur

Ionuț Lupescu, „cucerit” de fanii de pe Arena Națională la meciul Generației de Aur

Ionuţ Lupescu / Hepta

Ionuț Lupescu s-a declarat „cucerit” de fanii de pe Arena Națională la meciul Generației de Aur. Fostul mare internațional a recunoscut că nu se aștepta la o asemenea susținere din partea suporterilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii Generației de Aur au doborât recordul de asistență de pe Arena Națională, la meciul de sâmbătă seară. Au fost 55.967 de fani pe cel mai mare stadion al țării.

Ionuț Lupescu, „cucerit” de fanii de pe Arena Națională la meciul Generației de Aur

„Kaizerul” a vorbit după meci și a dezvăluit că nu se aștepta ca atât de multă lume să se mobilizeze pentru Generația de Aur.

Totodată, Ionuț Lupescu a spus că toți jucătorii de la meci au fost foarte emoționați și că sentimentul de a juca în fața unui stadion plin, la 30 de ani de la campionatul mondial din 1994, este greu de exprimat.

„Multă că sunt cei care sunt în gen noastră anii ’90, dar am văzut foarte mulți tineri, fost mulți copii, probabil e transmis foarte mult din tată în fiu de ce s-a întâmplat acum 30 de ani.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru noi cred că e greu de exprimat, poate au fost momente pe care nu le-am arătat, dar am fost foarte emoționați.

Atunci când suntem importanți e foarte greu să ne bată cineva și cred că și astăzi am demonstrat. Știam că suntem iubiți, dar nu chiar așa”, a spus Ionuț Lupescu, după meciul Generației de Aur.

Gică Hagi, mesaj cu mii de aprecieri după meciul de adio al Generației de Aur!

Gică Hagi a transmis un mesaj care a strâns rapid mii de aprecieri după meciul de adio al Generației de Aur! „Regele” a făcut o postare pe rețelele de socializare în care le-a mulțumit suporterilor echipei naționale.

Reclamă

Generația de Aur a învins „starurile lumii” cu scorul de 3-2, în fața a peste 55.000 de fani prezenți pe Arena Națională. Meciul de adio al celei mai „mari” reprezentative din istoria României a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

La o zi după meciul de pe Arena Națională, Gică Hagi a ținut să le mulțumească susținătorilor, printr-un mesaj pe rețelele de socializare, care a strâns rapid mii de aprecieri.

Acesta a spus că suporterii echipei naționale vor fi mereu „Generația de Aur a României” și a transmis că este fericit pentru că a revenit pe teren, alături de foștii săi colegi.

„Fericit să fiu din nou pe teren, după 30 de ani, alături de colegii cu care am trăit cele mai mari bucurii la echipa națională!

55.000 de suflete tricolore în tribune, voi veți fi mereu „Generația de Aur” a României!”, a transmis Gică Hagi, pe contul personal de Facebook.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:50

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și