Închide meniul

Gică Hagi, mesaj cu mii de aprecieri după meciul de adio al Generației de Aur! Ce le-a transmis fanilor, după o noapte fabuloasă

Alex Ioniță Publicat: 26 mai 2024, 14:13

Reclamă
Gică Hagi, mesaj cu mii de aprecieri după meciul de adio al Generației de Aur! Ce le-a transmis fanilor, după o noapte fabuloasă

Gică Hagi, mesaj cu mii de aprecieri după meciul de adio al Generației de Aur!

Hepta

Gică Hagi a transmis un mesaj care a strâns rapid mii de aprecieri după meciul de adio al Generației de Aur! „Regele” a făcut o postare pe rețelele de socializare în care le-a mulțumit suporterilor echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Generația de Aur a învins „starurile lumii” cu scorul de 3-2, în fața a peste 55.000 de fani prezenți pe Arena Națională. Meciul de adio al celei mai „mari” reprezentative din istoria României a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gică Hagi, mesaj cu mii de aprecieri după meciul de adio al Generației de Aur!

La o zi după meciul de pe Arena Națională, Gică Hagi a ținut să le mulțumească susținătorilor, printr-un mesaj pe rețelele de socializare, care a strâns rapid mii de aprecieri.

Acesta a spus că suporterii echipei naționale vor fi mereu „Generația de Aur a României” și a transmis că este fericit pentru că a revenit pe teren, alături de foștii săi colegi.

„Fericit să fiu din nou pe teren, după 30 de ani, alături de colegii cu care am trăit cele mai mari bucurii la echipa națională!

Reclamă
Reclamă 4

55.000 de suflete tricolore în tribune, voi veți fi mereu „Generația de Aur” a României!”, a transmis Gică Hagi, pe contul personal de Facebook.

Gică Hagi, pronostic uriaș pentru naționala României la EURO 2024!

Gică Hagi a oferit un pronostic uriaș pentru naționala României la EURO 2024! „Regele” este de părere că tricolorii lui Edi Iordănescu își vor câștiga primele două meciuri de la turneul final din Germania.

Reclamă

Hagi a făcut referire la partidele cu Ucraina (17 iunie) și cu Belgia (22 iunie). De asemenea, în grupa de la EURO, România se va duela și cu Slovacia, pe data de 26 iunie.

După meciul de adio al Generației de Aur, Gică Hagi a vorbit și despre elevii lui Edi Iordănescu, dar și despre turneul final din Germania.

„Regele” a lansat un pronostic uriaș și este de părere că România le poate învinge pe Ucraina și Belgia, pentru a obține calificarea în fazele eliminatorii ale competiției.

„Întăresc încă o dată ideea pe care o am. Avem o echipă foarte talentată, nu degeaba am ajuns și la Campionatul European, avem încredere mare, cred că trebuie să alerge de două ori mai mult fără minge, fotbal cu mingea știu.

Dacă vor sta bine în teren pot face rezultate surprinzătoare, am încredere că vor trece de grupe și vor face ce au făcut la U21 (n.r. – naționala României U21 a ajuns în semifinalele Euro 2019), cam acolo cred că se va întâmpla, cred că o să câștige primele două meciuri”, a spus Gică Hagi.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

11:30

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

11:22

Mesajul special al României, în ziua meciului cu Slovacia! Ce au transmis „tricolorii” înaintea ultimul duel din Grupa E

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și