Închide meniul

„Știam că suntem iubiți, dar nu chiar așa!” Ionuț Lupescu, „cucerit” de fanii de pe Arena Națională la meciul Generației de Aur

Alex Ioniță Publicat: 26 mai 2024, 14:45

Reclamă
„Știam că suntem iubiți, dar nu chiar așa! Ionuț Lupescu, cucerit” de fanii de pe Arena Națională la meciul Generației de Aur

Ionuț Lupescu, „cucerit” de fanii de pe Arena Națională la meciul Generației de Aur

Ionuţ Lupescu / Hepta

Ionuț Lupescu s-a declarat „cucerit” de fanii de pe Arena Națională la meciul Generației de Aur. Fostul mare internațional a recunoscut că nu se aștepta la o asemenea susținere din partea suporterilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii Generației de Aur au doborât recordul de asistență de pe Arena Națională, la meciul de sâmbătă seară. Au fost 55.967 de fani pe cel mai mare stadion al țării.

Ionuț Lupescu, „cucerit” de fanii de pe Arena Națională la meciul Generației de Aur

„Kaizerul” a vorbit după meci și a dezvăluit că nu se aștepta ca atât de multă lume să se mobilizeze pentru Generația de Aur.

Totodată, Ionuț Lupescu a spus că toți jucătorii de la meci au fost foarte emoționați și că sentimentul de a juca în fața unui stadion plin, la 30 de ani de la campionatul mondial din 1994, este greu de exprimat.

„Multă că sunt cei care sunt în gen noastră anii ’90, dar am văzut foarte mulți tineri, fost mulți copii, probabil e transmis foarte mult din tată în fiu de ce s-a întâmplat acum 30 de ani.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru noi cred că e greu de exprimat, poate au fost momente pe care nu le-am arătat, dar am fost foarte emoționați.

Atunci când suntem importanți e foarte greu să ne bată cineva și cred că și astăzi am demonstrat. Știam că suntem iubiți, dar nu chiar așa”, a spus Ionuț Lupescu, după meciul Generației de Aur.

Gică Hagi, mesaj cu mii de aprecieri după meciul de adio al Generației de Aur!

Gică Hagi a transmis un mesaj care a strâns rapid mii de aprecieri după meciul de adio al Generației de Aur! „Regele” a făcut o postare pe rețelele de socializare în care le-a mulțumit suporterilor echipei naționale.

Reclamă

Generația de Aur a învins „starurile lumii” cu scorul de 3-2, în fața a peste 55.000 de fani prezenți pe Arena Națională. Meciul de adio al celei mai „mari” reprezentative din istoria României a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

La o zi după meciul de pe Arena Națională, Gică Hagi a ținut să le mulțumească susținătorilor, printr-un mesaj pe rețelele de socializare, care a strâns rapid mii de aprecieri.

Acesta a spus că suporterii echipei naționale vor fi mereu „Generația de Aur a României” și a transmis că este fericit pentru că a revenit pe teren, alături de foștii săi colegi.

„Fericit să fiu din nou pe teren, după 30 de ani, alături de colegii cu care am trăit cele mai mari bucurii la echipa națională!

55.000 de suflete tricolore în tribune, voi veți fi mereu „Generația de Aur” a României!”, a transmis Gică Hagi, pe contul personal de Facebook.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50

Italia – Albania 2-1! Debut cu dreptul pentru campioana europeană en-titre, la EURO 2024

23:38

EXCLUSIVCele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

23:20

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

22:57

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

22:56

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

22:21

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și