Închide meniul

Dinamo a pierdut dramatic finala mică în European League. Bară în ultima secundă a meciului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2024, 18:16

Reclamă
Dinamo a pierdut dramatic finala mică în European League. Bară în ultima secundă a meciului

Dinamo a pierdut dramatic finala mică în European League. "Dulăii" puteau trimite partida în prelungiri, dar au lovit bara.

Profimedia

Dinamo a pierdut dramatic finala mică în European League. „Dulăii” puteau trimite partida în prelungiri, dar au lovit bara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Dinamo Bucureşti a fost învinsă şi în finala mică a Turneului F4 din European League, duminică, de formaţia germană Rhein-Nekar Lowen, scor 32-31 (18-15). Pentru trofeu vor juca Fuchse Berlin şi Flensburg.

Dinamo a pierdut dramatic finala mică în European League

Principalii marcatori ai partidei au fost Kirkelokke 6 goluri, Kohlbacher 6, pentru Lowen, respectiv Rosta 6, Ali Zein 5, Kasparek 5, Akimenko 5, pentru Dinamo Bucureşti.

Pentru trofeul European League vor juca, tot duminică, Fuchse Berlin şi SG Flensburg-Handewitt. Sâmbătă, în semifinalele de la Hamburg, Dinamo a cedat în faţa echipei SG Flensburg-Handewitt, scor 32-38 (11-18), iar Rhein-Nekar Lowen a pierdtu cu Fuchse Berlin, scor 24-33 (11-16).

Dinamo Bucureşti s-a calificat în premieră la Turneul Final Four după ce a eliminat în sferturi formaţia daneză Skerg Handbold (28-27 şi 38-34). Campioana Dinamo Bucureşti a mai jucat semifinale în această competiţie în 2004, când a ratat finala fiind eliminată de BM Altea.

Reclamă
Reclamă 4

Fuchse Berlin este deţinătoarea trofeului.

Dinamo Bucureşti a câştigat Cupa României şi a bifat eventul în 2024

Campioana Dinamo Bucureşti a câştigat al optulea trofeu Cupa României, după finala cu deţinătoarea trofeului, CSM Constanţa. Medalia de bronz a revenit echipei CSM Bucureşti.

Dinamo Bucureşti s-a impus în faţa propriilor fani cu scorul de 23-19 (10-10), în faţa formaţiei care cucerea trofeul în 2023, după finala cu Minaur Baia Mare. În stagiunea trecută, CSM Constanţa elimina în sferturi chiar pe campioana Dinamo Bucureşti.

Reclamă

Principalii marcatori ai partidei au fost Akimenko 4 goluri, Kuduz 4, Rosta 4, pentru Dinamo, respectiv Nikolic 4, pentru CSM Constanţa. În finala mică a Cupei României, CSM Bucureşti – Minaur Baia Mare, scor 26-24 (13-13).

În sezonul 2023-2024, Dinamo Bucureşti a cucerit şi titlul naţional, astfel că palmaresul intern creşte la 20 de titluri şi opt Cupe ale României.

Jucătorii antrenaţi de Xavi Pascual vor încheia sezonul cu participarea la Turneul Final 4 al European League, în 25-26 mai, la Berlin. Dinamo va întâlni în semifinale formaţia SG Flensburg-Handewitt. Fuchse Berlin este deţinătoarea trofeului.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

11:30

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

11:22

Mesajul special al României, în ziua meciului cu Slovacia! Ce au transmis „tricolorii” înaintea ultimul duel din Grupa E

11:01

„Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: „Nu se pot opri!”

11:00

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și