Închide meniul

Dinamo a pierdut dramatic finala mică în European League. Bară în ultima secundă a meciului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2024, 18:16

Reclamă
Dinamo a pierdut dramatic finala mică în European League. Bară în ultima secundă a meciului

Dinamo a pierdut dramatic finala mică în European League. "Dulăii" puteau trimite partida în prelungiri, dar au lovit bara.

Profimedia

Dinamo a pierdut dramatic finala mică în European League. „Dulăii” puteau trimite partida în prelungiri, dar au lovit bara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Dinamo Bucureşti a fost învinsă şi în finala mică a Turneului F4 din European League, duminică, de formaţia germană Rhein-Nekar Lowen, scor 32-31 (18-15). Pentru trofeu vor juca Fuchse Berlin şi Flensburg.

Dinamo a pierdut dramatic finala mică în European League

Principalii marcatori ai partidei au fost Kirkelokke 6 goluri, Kohlbacher 6, pentru Lowen, respectiv Rosta 6, Ali Zein 5, Kasparek 5, Akimenko 5, pentru Dinamo Bucureşti.

Pentru trofeul European League vor juca, tot duminică, Fuchse Berlin şi SG Flensburg-Handewitt. Sâmbătă, în semifinalele de la Hamburg, Dinamo a cedat în faţa echipei SG Flensburg-Handewitt, scor 32-38 (11-18), iar Rhein-Nekar Lowen a pierdtu cu Fuchse Berlin, scor 24-33 (11-16).

Dinamo Bucureşti s-a calificat în premieră la Turneul Final Four după ce a eliminat în sferturi formaţia daneză Skerg Handbold (28-27 şi 38-34). Campioana Dinamo Bucureşti a mai jucat semifinale în această competiţie în 2004, când a ratat finala fiind eliminată de BM Altea.

Reclamă
Reclamă 4

Fuchse Berlin este deţinătoarea trofeului.

Dinamo Bucureşti a câştigat Cupa României şi a bifat eventul în 2024

Campioana Dinamo Bucureşti a câştigat al optulea trofeu Cupa României, după finala cu deţinătoarea trofeului, CSM Constanţa. Medalia de bronz a revenit echipei CSM Bucureşti.

Dinamo Bucureşti s-a impus în faţa propriilor fani cu scorul de 23-19 (10-10), în faţa formaţiei care cucerea trofeul în 2023, după finala cu Minaur Baia Mare. În stagiunea trecută, CSM Constanţa elimina în sferturi chiar pe campioana Dinamo Bucureşti.

Reclamă

Principalii marcatori ai partidei au fost Akimenko 4 goluri, Kuduz 4, Rosta 4, pentru Dinamo, respectiv Nikolic 4, pentru CSM Constanţa. În finala mică a Cupei României, CSM Bucureşti – Minaur Baia Mare, scor 26-24 (13-13).

În sezonul 2023-2024, Dinamo Bucureşti a cucerit şi titlul naţional, astfel că palmaresul intern creşte la 20 de titluri şi opt Cupe ale României.

Jucătorii antrenaţi de Xavi Pascual vor încheia sezonul cu participarea la Turneul Final 4 al European League, în 25-26 mai, la Berlin. Dinamo va întâlni în semifinale formaţia SG Flensburg-Handewitt. Fuchse Berlin este deţinătoarea trofeului.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:33

Austria – Franța, LIVE TEXT, 22:00! Francezii încep asaltul către trofeul EURO! Echipele probabile

15:25

Belgia – Slovacia LIVE SCORE (19:00). Meci de maxim interes pentru tricolori, la EURO 2024

15:18

Dennis Man, mesaj războinic înainte de România – Ucraina: „Am muncit ca nebunii să fim aici!”

15:12

Valentin Mihăilă lipseşte din primul 11 al României! Ce s-a întâmplat cu jucătorul lui Parma înaintea meciului cu Ucraina

14:46

Povestea superbă a fanului român, care a alergat de la București spre Munchen, pentru primul meci al naționalei de la EURO 2024

14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipele de start. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și