Închide meniul

Dinamo – Flensburg 32-38! „Dulăii”, învinşi în semifinalele Final Four-ului European League

Publicat: 25 mai 2024, 16:45

Reclamă
Dinamo – Flensburg 32-38! „Dulăii, învinşi în semifinalele Final Four-ului European League

Dinamo - Flensburg 32-38! "Dulăii", învinşi în semifinalele Final Four-ului European League

Jucătorii lui Dinamo, la finalul unui meci / Profimedia Images

Dinamo – Flensburg 32-38 a fost LIVE SCORE, de la ora 16:00, pe AS.ro. „Dulăii” au fost învinşi în semifinalele Final Four-ului European League. Echipa lui Xavi Pascual a ratat o finală istorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a ajuns până într-o semifinală uriaşă de Liga Campionilor. Din păcate, „dulăii” au fost învinşi de echipa germană Flensburg în semifinale. Ei vor juca, totuşi, în finala mică a competiţiei.

Dinamo – Flensburg 32-38! „Dulăii”, învinşi în semifinalele Final Four-ului European League

Fluier final: Dinamo – SG Flensburg 32-38! Germanii au marcat şi la ultima fază! Ei vor merge în finala competiţiei. Dinamo va juca în finala mică.

Min. 53: Dinamo – SG Flensburg 26-33! „Dulăii” sunt la 7 goluri în spate şi sunt aproape eliminaţi în semifinalele competiţiei

Min. 30: Dinamo – SG Flensburg 11-18! Echipa germană o conduce cu 7 goluri la pauză pe Dinamo

Reclamă
Reclamă 4

Min. 26: Dinamo – SG Flensburg 9-15! Nemţii s-au distanţat, având acum 6 goluri avans

Min. 21: Dinamo – SG Flensburg 8-12! Germanii au 4 goluri avans

Min. 3: Dinamo – SG Flensburg 1-2! „Dulăii” reuşesc şi ei primul gol al întâlnirii

Reclamă

Min. 3: Dinamo – SG Flensburg 0-2! Germanii au marcat primele două goluri ale întâlnirii

Min. 1: A început partida!

Miza este una uriaşă pentru echipa lui Xavi Pascual. Dacă va câştiga trofeul, Dinamo va avea garantată prezenţa în ediţia viitoare a Ligii Campionilor.

„Cred că Flensburg este o echipă foarte bună. În startul sezonului, nu au evoluat conform așteptărilor, însă din momentul în care au schimbat antrenorul, evoluțiile lor s-au îmbunătățit masiv. În ultimele partide, au fost extraordinari. Sunt pe locul trei în Bundesliga, asta înseamnă ceva. Îi respectăm, încercăm să găsim breșe pentru a îi surprinde„,  a spus Xavi Pascual înaintea partidei cu Flensburg.

Dinamo Bucureşti a câştigat Cupa României şi a bifat eventul în 2024

Campioana Dinamo Bucureşti a câştigat duminică, pe teren propriu, al optulea trofeu Cupa României, după finala cu deţinătoarea trofeului, CSM Constanţa. Medalia de bronz a revenit echipei CSM Bucureşti.

Dinamo Bucureşti s-a impus în faţa propriilor fani cu scorul de 23-19 (10-10), în faţa formaţiei care cucerea trofeul în 2023, după finala cu Minaur Baia Mare. În stagiunea trecută, CSM Constanţa elimina în sferturi chiar pe campioana Dinamo Bucureşti.

Principalii marcatori ai partidei au fost Akimenko 4 goluri, Kuduz 4, Rosta 4, pentru Dinamo, respectiv Nikolic 4, pentru CSM Constanţa. În finala mică a Cupei României, CSM Bucureşti – Minaur Baia Mare, scor 26-24 (13-13).

În sezonul 2023-2024, Dinamo Bucureşti a cucerit şi titlul naţional, astfel că palmaresul intern creşte la 20 de titluri şi opt Cupe ale României.

Jucătorii antrenaţi de Xavi Pascual vor încheia sezonul cu participarea la Turneul Final 4 al European League, în 25-26 mai, la Berlin. Dinamo va întâlni în semifinale formaţia SG Flensburg-Handewitt. Fuchse Berlin este deţinătoarea trofeului.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Cum arată echipa României. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

13:22

La ce echipă va merge Adrian Newey?

13:16

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina! Ce s-a interzis la Munchen, după solicitarea ucrainenilor

13:15

VIDEODenis Popescu, moment inedit la CE de înot de la Belgrad! A avut nevoie de două curse pentru a ajunge în semifinale

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și