Închide meniul

„Nu se mai pune problema, a plecat!” Ioan Ovidiu Sabău a confirmat transferul reușit de Gigi Becali la FCSB. Anunțul momentului!

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 mai 2024, 8:25

Reclamă
„Nu se mai pune problema, a plecat! Ioan Ovidiu Sabău a confirmat transferul reușit de Gigi Becali la FCSB. Anunțul momentului!

Ioan Ovidiu Sabău a confirmat transferul reușit de Gigi Becali la FCSB

Daniel Popa şi Alex Chipciu, în timpul unui meci a lui U Cluj / Profimediaimages

Ioan Ovidiu Sabău nu s-a ferit şi a confirmat transferul reușit de Gigi Becali la FCSB. Antrenorul lui U Cluj a oferit prima reacţie după eşecul la lovituri de departajare cu Universitatea Craiova. Ardelenii au ratat astfel şansa de a se califica în preliminariile Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat despre plecările de la U Cluj, Sabău a recunoscut că Daniel Popa este deja plecat la campioana României. Acolo ar putea ajunge şi Alex Chipciu, care este în negocieri avansate cu oficialii roş-albaştrilor.

Ioan Ovidiu Sabău a confirmat transferul reușit de Gigi Becali la FCSB

Nu am reușit să ne calificăm. E trist, dar asta e meseria. Dezamăgirea e mare, toți suntem foarte afectați. Anul trecut am pierdut Cupa la loviturile de departajare, acum nu am reușit să scriem istorie și să ne calificăm în cupele europene. Am făcut un sezon bun, multe meciuri bune, părea că avem identitate de joc, am avut posesie.

Am fost la un pas să ne calificăm în play-off, fără să facem un joc spectaculos. Foarte multe momente bune, frumoase, dar și foarte multe momente rele. Nu vreau să iau decizii la cald, mâine vom avea o discuție.

Vom decide cine va rămâne, cine va pleca, ce jucători vom putea să aducem. La Daniel Popa nu se mai pune problema, el a plecat (n.r. la FCSB). Suntem mai mulți care ne ocupăm de achiziții, vom vedea. Trebuie să fim foarte corecți și atenți, fără sentimente, să luăm deciziile cele mai bune pentru acest club. Să vedem cine face față presiunii. Îmi doresc să trecem la următorul nivel„, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Daniel Popa a semnat un contract uriaş cu FCSB

Popa ajunge la FCSB după cel mai bun sezon al carierei. În cele 36 de meciuri din campionat a înscris 11 goluri şi a oferit 5 pase decisive. Are o cotă de piaţă de 850.000 de euro.

Gigi Becali a anunţat că Daniel Popa este „pariul” lui pentru preliminariile UEFA Champions League. I-a propus un salariu de senzaţie pentru a-l aduce de la Cluj.

Potrivit fanatik.ro, Daniel Popa a semnat un contract valabil pentru doi ani. Acesta va primi 16.000 de euro lunar, cu 4.000 mai mult decât avea la U Cluj.

Reclamă

Bonusurile sunt pe măsură. Daniel Popa va încasa 80.000 de euro dacă FCSB se va califica în grupele oricărei cupe europene: UEFA Champions League, Europa League sau Conference League.

Daniel Popa are 28 de ani şi va aduce 300.000 de euro în conturile lui U Cluj. A jucat, de-a lungul carierei, pentru Chindia Târgovişte, Dinamo, FC Botoşani, Daejeon Hana Citizen şi U Cluj. A adunat peste 100 de meciuri în tricoul „câinilor”.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:50

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și