Închide meniul

„Nu știu de ce nu am fost invitat!” Dănuț Lupu, revoltat după meciul de adio al Generației de Aur! Atac la adresa foștilor colegi

Alex Ioniță Publicat: 27 mai 2024, 17:03

Reclamă
„Nu știu de ce nu am fost invitat! Dănuț Lupu, revoltat după meciul de adio al Generației de Aur! Atac la adresa foștilor colegi

Dănuț Lupu, revoltat după meciul de adio al Generației de Aur!

Dănuț Lupu / Captură Antena Sport

Dănuț Lupu s-a declarat revoltat după meciul de adio al Generației de Aur! Fostul internațional i-a făcut praf pe foștii săi colegi, de la echipa națională, și a criticat evenimentul de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuț Lupu a adunat 14 selecții la echipa națională a României și a participat la Campionatul Mondial din 1990, alături de prima reprezentativă. Totuși, membrii Generației de Aur nu l-ar fi invitat la meciul de adio.

Dănuț Lupu, revoltat după meciul de adio al Generației de Aur!

Lupu a răbufnit după meciul de Adio al Generației de Aur și a lansat un atac la adresa foștilor săi colegi. Fostul internațional este de părere că Generația de Aur nu ar fi existat fără performanțele naționalei din perioada 1989-1990.

Astfel, Dănuț Lupu spera ca jucătorii acelei generații să fie prezentați pe Arena Națională. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, iar Lupu nu s-a ferit de cuvinte atunci când și-a exprimat nemulțumirea.

“Ca spectacol, jos pălăria, ca joc putem să spunem că mulți au jucat acum la fel ca atunci când erau tineri. Problema mea cea următoarea. Jos pălăria la ce au făcut pentru Didi Prodan, dar trebuiau să facă asta și pentru Michael Klein.

Reclamă
Reclamă

Această Generația de Aur pe care o numesc ei, e făcută de alți jucători care trebuiau convocați. Nu să joace, dar să îi prezinte publicului. Cei din ’89-’90.

Această generație nu exista dacă nu eram noi, cei care am jucat cu Danemarca. Trebuia să fim prezenți toți cei care am jucat atunci, dar nu să jucăm, să fim invitați. Asta e părerea mea.

Nu știu de ce nu am fost invitat. Trebuie să îi întrebăm pe ei. Dacă de-a lungul anilor am fost supărat pe Nea Puiu, la convocarea asta chiar nu sunt supărat pe el.

Reclamă

A fost un meci în care au jucat prietenii lui Mourinho. A fost blat. Dacă jucau ăia, nu mai era la fel”, a spus Dănuț Lupu, la fanatik.ro.

Sebastien Frey, dat pe spate de fanii de pe Arena Națională! Mesaj după meciul cu Generația de Aur

După meci, Sebastien Frey a spus că atmosfera de pe stadion a fost una frumoasă și că este fericit pentru că a pierdut partida.

Totodată, fostul portar francez a recunoscut că urmărea meciurile României, în perioada în care Hagi și colegii săi făceau spectacol pe plan mondial.

„Totul a fost excepțional, atmosfera a fost foarte frumoasă. Au fost 55.000 de oameni să vadă meciul, ceea ce a fost superb. Sunt foarte mândru că aceasta a fost ultimul meci al celor din Generația de Aur. Eram copil și le-am urmărit meciurile de la Mondial. Și acești jucători au meritat această seară.

Cred că dacă stadionul avea 100.000 de locuri, era plin. Sunt mândru că am jucat în acest meci. E prima dată când sunt fericit că am pierdut. Totul a fost special. Vă mulțumesc pentru tot ce s-a întâmplat în această seară.

Cine a fost cel mai bun? E greu de spus. Când eram copil mă uitam la meciurile lor, în special în 1998. Pentru mine e o plăcere să vin în România”, a spus Frey.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost susprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și