Închide meniul

„Sunt fericit că am pierdut” Sebastien Frey, dat pe spate de fanii de pe Arena Națională! Mesaj după meciul cu Generația de Aur

Alex Ioniță Publicat: 26 mai 2024, 12:18

Reclamă
„Sunt fericit că am pierdut Sebastien Frey, dat pe spate de fanii de pe Arena Națională! Mesaj după meciul cu Generația de Aur

Sebastien Frey, dat pe spate de fanii de pe Arena Națională! Mesaj după meciul cu Generația de Aur

Sebastien Frey / captura AntenaSport

Marele Sebastien Frey a fost dat pe spate de fanii de pe Arena Națională! Fostul portar francez a făcut parte din echipa starurilor lumii la meciul de adio al Generației de Aur și a vorbit la superlativ despre suporterii prezenți în tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii români au luat cu asalt Arena Națională și au stabilit un nou record de asistență pe cel mai mare stadion al țării. 54.967 de spectatori au fost prezenți în tribunele arenei, la partida de pe 25 mai.

Sebastien Frey, dat pe spate de fanii de pe Arena Națională! Mesaj după meciul cu Generația de Aur

După meci, Sebastien Frey a spus că atmosfera de pe stadion a fost una frumoasă și că este fericit pentru că a pierdut partida.

Totodată, fostul portar francez a recunoscut că urmărea meciurile României, în perioada în care Hagi și colegii săi făceau spectacol pe plan mondial.

„Totul a fost excepțional, atmosfera a fost foarte frumoasă. Au fost 55.000 de oameni să vadă meciul, ceea ce a fost superb. Sunt foarte mândru că aceasta a fost ultimul meci al celor din Generația de Aur. Eram copil și le-am urmărit meciurile de la Mondial. Și acești jucători au meritat această seară.

Reclamă
Reclamă 4

Cred că dacă stadionul avea 100.000 de locuri, era plin. Sunt mândru că am jucat în acest meci. E prima dată când sunt fericit că am pierdut. Totul a fost special. Vă mulțumesc pentru tot ce s-a întâmplat în această seară.

Cine a fost cel mai bun? E greu de spus. Când eram copil mă uitam la meciurile lor, în special în 1998. Pentru mine e o plăcere să vin în România”, a spus Frey.

Basarab Panduru, mesaj fabulos după ce a marcat un gol în meciul de adio al Generației de Aur!

După meci, Panduru a spus că s-ar fi bucurat mult mai mult dacă ar fi înscris acest gol la Campionatul Mondial din 1994, în meciul cu Suedia, care a dus la eliminarea României de la un turneu final fabulos.

Reclamă

De asemenea, Basarab Panduru a recunoscut că i-a fost greu să joace din nou și că la golul marcat s-a uitat la minge, pentru a fi sigur că o lovește.

„Am dat golul pe care nu l-am la Mondial. Pe finalul meciului (n.r- cu Suedia) am avut o ocazie, dar am dat pe lângă poartă. Mai bine aş fi dat atunci, dar e bine că l-am dat şi pe ăsta… La gol nu m-am uitat la Dida, dar mă uitam la minge, să nu dau pe lângă ea.

A fost greu, ne-am antrenat, ne-am pregătit, dar… Dar bine că toţi am terminat cu bine. Am avut emoţii pentru că a fost o mare nebunie, toată lumea voia să vină la meci. A fost ceva excepţional, le mulţumim tuturor. E bine că am câştigat, toată lumea a jucat cât a putut”, a spus Basarab Panduru, la finalul meciului.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:03

Francezii şi spaniolii nu au avut milă de englezi după victoria cu Serbia! Un star din Premier League a primit nota 3 în L’Equipe

8:34

Selecţionerul Ucrainei, pus în încurcătură înaintea meciului cu România de la EURO 2024: „Nu ştiu ce vreţi să auziţi de la mine”

8:22

„Nu putem să-i reproșăm nimic selecționerului” Florin Răducioiu, reacție fermă despre primul 11 al României din meciul cu Ucraina

8:00

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

7:58

Echipa României pentru meciul cu Ucraina, debutul tricolorilor la EURO 2024

23:54 16 iun.

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și