Închide meniul

„Nu știu de ce nu am fost invitat!” Dănuț Lupu, revoltat după meciul de adio al Generației de Aur! Atac la adresa foștilor colegi

Alex Ioniță Publicat: 27 mai 2024, 17:03

Reclamă
„Nu știu de ce nu am fost invitat! Dănuț Lupu, revoltat după meciul de adio al Generației de Aur! Atac la adresa foștilor colegi

Dănuț Lupu, revoltat după meciul de adio al Generației de Aur!

Dănuț Lupu / Captură Antena Sport

Dănuț Lupu s-a declarat revoltat după meciul de adio al Generației de Aur! Fostul internațional i-a făcut praf pe foștii săi colegi, de la echipa națională, și a criticat evenimentul de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuț Lupu a adunat 14 selecții la echipa națională a României și a participat la Campionatul Mondial din 1990, alături de prima reprezentativă. Totuși, membrii Generației de Aur nu l-ar fi invitat la meciul de adio.

Dănuț Lupu, revoltat după meciul de adio al Generației de Aur!

Lupu a răbufnit după meciul de Adio al Generației de Aur și a lansat un atac la adresa foștilor săi colegi. Fostul internațional este de părere că Generația de Aur nu ar fi existat fără performanțele naționalei din perioada 1989-1990.

Astfel, Dănuț Lupu spera ca jucătorii acelei generații să fie prezentați pe Arena Națională. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, iar Lupu nu s-a ferit de cuvinte atunci când și-a exprimat nemulțumirea.

“Ca spectacol, jos pălăria, ca joc putem să spunem că mulți au jucat acum la fel ca atunci când erau tineri. Problema mea cea următoarea. Jos pălăria la ce au făcut pentru Didi Prodan, dar trebuiau să facă asta și pentru Michael Klein.

Reclamă
Reclamă 4

Această Generația de Aur pe care o numesc ei, e făcută de alți jucători care trebuiau convocați. Nu să joace, dar să îi prezinte publicului. Cei din ’89-’90.

Această generație nu exista dacă nu eram noi, cei care am jucat cu Danemarca. Trebuia să fim prezenți toți cei care am jucat atunci, dar nu să jucăm, să fim invitați. Asta e părerea mea.

Nu știu de ce nu am fost invitat. Trebuie să îi întrebăm pe ei. Dacă de-a lungul anilor am fost supărat pe Nea Puiu, la convocarea asta chiar nu sunt supărat pe el.

Reclamă

A fost un meci în care au jucat prietenii lui Mourinho. A fost blat. Dacă jucau ăia, nu mai era la fel”, a spus Dănuț Lupu, la fanatik.ro.

Sebastien Frey, dat pe spate de fanii de pe Arena Națională! Mesaj după meciul cu Generația de Aur

După meci, Sebastien Frey a spus că atmosfera de pe stadion a fost una frumoasă și că este fericit pentru că a pierdut partida.

Totodată, fostul portar francez a recunoscut că urmărea meciurile României, în perioada în care Hagi și colegii săi făceau spectacol pe plan mondial.

„Totul a fost excepțional, atmosfera a fost foarte frumoasă. Au fost 55.000 de oameni să vadă meciul, ceea ce a fost superb. Sunt foarte mândru că aceasta a fost ultimul meci al celor din Generația de Aur. Eram copil și le-am urmărit meciurile de la Mondial. Și acești jucători au meritat această seară.

Cred că dacă stadionul avea 100.000 de locuri, era plin. Sunt mândru că am jucat în acest meci. E prima dată când sunt fericit că am pierdut. Totul a fost special. Vă mulțumesc pentru tot ce s-a întâmplat în această seară.

Cine a fost cel mai bun? E greu de spus. Când eram copil mă uitam la meciurile lor, în special în 1998. Pentru mine e o plăcere să vin în România”, a spus Frey.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:51

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF! Ce primă au primit tricolorii la EURO 2024: „Atât a luat fiecare jucător!”

8:40

Gest incredibil făcut de slovaci înainte de meciul decisiv cu România: au chemat bucătarul la conferinţa de presă

8:25

Andrei Raţiu, aproape de un transfer uriaş! Cele două echipe care se luptă pentru semnătura titularului României de la EURO 2024

8:12

Anunţul făcut de Luka Modric, la 38 de ani şi 289 de zile, după victoria ratată dramatic de Croaţia în faţa Italiei, la EURO 2024

0:16

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55 24 iun.

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și