Închide meniul
Foto

Imagini provocatoare cu fosta iubită milionară a lui Gabi Torje! Frumoasa Ioana a apărut într-un costum de baie minuscul

Publicat: 29 mai 2024, 14:12

Reclamă
Imagini provocatoare cu fosta iubită milionară a lui Gabi Torje! Frumoasa Ioana a apărut într-un costum de baie minuscul

Imagini provocatoare cu fosta iubită milionară a lui Gabi Torje!

Ioana Grama şi Gabi Torje

Imagini provocatoare cu fosta iubită milionară a lui Gabi Torje au apărut pe reţelele de socializare! Ioana Grama s-a afişat într-un costum de baie minuscul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Grama a avut o relaţie în trecut cu fotbalistul Gabriel Torje. Pe lângă faptul că este o femeie extrem de frumoasă, Ioana Grama are succes şi în afaceri. (VEZI IMAGINILE PROVOCATOARE CU IOANA GRAMA ÎN GALERIA FOTO).

Imagini provocatoare cu fosta iubită milionară a lui Gabi Torje! Frumoasa Ioana a apărut într-un costum de baie minuscul

Ioana Grama deţine singură două firme de publicitate, care au generat un venit uriaş în 2022. Conform economica.net, firmele au avut în 2022 o cifră de afaceri de 2,73 milioane de lei, iar profitul raportat a fost de 1,18 milioane lei.

Ioana Grama este una dintre cele urmărite femei din Românie. Are 555.000 de urmăritori pe Instagram, 96.000 pe Facebook şi 46.000 pe Youtube.

„Aşa îi explicam mamei la început. Am un cont de Instagram, unde mă urmăresc foarte mulţi oameni. Şi brandurile vin la mine să le promovez produsele şi în acest fel eu fac bani. Fac bani din product placement. Adică promovez produse. 

Reclamă
Reclamă

Eu pun poze şi oamenii văd produsele. De-a lungul timpului, mi-am fidelizat atât oamenii, cât şi brandurile. Am început să lucrez numai cu brandurile dragi mie şi produse pe care chiar le folosesc zilnic. 

Fac asta de 10 ani. Acum 10 ani scriam pe blog şi la câteva luni a apărut Instagram, pe care îl foloseam doar pentru editarea pozelor. Asta a fost principala mea sursă de venit până anul trecut, când mi-am înfiinţat propriul brand”, a spus Ioana Grama.

Gabriel Torje nu este singurul fotbalist cu care aceasta a avut o relaţie. Ioana Grama s-a iubit şi cu fostul jucător de la Universitatea Craiova, Danijel Subotic.

Reclamă

Fosta iubită milionară a lui Gabi Torje, fotografii incendiare din vacanţa exotică: „Regina reginelor”

Fosta iubită milionară a lui Gabi Torje a postat, luna trecută, fotografii incendiare din vacanţa exotică în care se află alături de fiica ei. Cele două au mers în Bali (Indonezia).

Fotografiile postate de Ioana Grama pe contul de Instagram i-au impresionat pe urmăritori.

Votez ca regina reginelor să poarte mai des culori tari!”, a comentat cineva pe contul de Instagram al Ioanei Grama. „Aoleu, Ioana, ne omori”, a transmis o altă utilizatoare, entuziasmată, pe reţeaua de socializare.

Ce faină ești Ioana, iar rochia este bestială!!!”, „Mi-e rău”, „Superbă” sau „Frumoasă” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor entuziasmaţi.

Cele mai recente fotografii postate de Ioana Grama din vacanţa în Bali au adunat peste 11.500 de like-uri într-o singură oră de la postare.

Zeci de mii de like-uri au strâns pozele incendiare din Bali cu fosta iubită a lui Gabi Torje. Ioana Grama e urmărită de peste 550.000 de persoane pe Instagram. Ea e una dintre cele mai cunoscute influencere de la noi din ţară.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

23:00

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Ocazie uriaşă ratată de gălăţeni! Duel „de foc” în Giuleşti

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și