Închide meniul
Foto

Fosta iubită milionară a lui Gabi Torje, fotografii incendiare din vacanţa exotică: „Regina reginelor”

Publicat: 30 aprilie 2024, 17:56

Reclamă
Fosta iubită milionară a lui Gabi Torje, fotografii incendiare din vacanţa exotică: „Regina reginelor”

Fosta iubită milionară a lui Gabi Torje, fotografii incendiare din vacanţa exotică

Ioana Grama / colaj Instagram

Fosta iubită milionară a lui Gabi Torje a postat fotografii incendiare din vacanţa exotică în care se află alături de fiica ei. Cele două au mers în Bali (Indonezia).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotografiile postate de Ioana Grama pe contul de Instagram i-au impresionat pe urmăritori. (IMAGINILE CU IOANA GRAMA, ÎN GALERIA FOTO)

Fosta iubită milionară a lui Gabi Torje, fotografii incendiare din vacanţa exotică: „Regina reginelor”

Votez ca regina reginelor să poarte mai des culori tari!”, a comentat cineva pe contul de Instagram al Ioanei Grama. „Aoleu, Ioana, ne omori”, a transmis o altă utilizatoare, entuziasmată, pe reţeaua de socializare.

Ce faină ești Ioana, iar rochia este bestială!!!”, „Mi-e rău”, „Superbă” sau „Frumoasă” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor entuziasmaţi.

Cele mai recente fotografii postate de Ioana Grama din vacanţa în Bali au adunat peste 11.500 de like-uri într-o singură oră de la postare.

Reclamă

Zeci de mii de like-uri au strâns pozele incendiare din Bali cu fosta iubită a lui Gabi Torje. Ioana Grama e urmărită de peste 550.000 de persoane pe Instagram. Ea e una dintre cele mai cunoscute influencere de la noi din ţară.

Ioana, fosta iubită a lui Gabriel Torje, a ajuns milionară. Firmele sale au un singur angajat

Ioana Grama a devenit milionară din colaborările pe care le are. Ioana Grama deţine singură două firme de publicitate, care au generat un venit uriaş în 2022. Conform economica.net, firmele au avut în 2022 o cifră de afaceri de 2,73 milioane de lei, iar profitul raportat a fost de 1,18 milioane lei.

„Aşa îi explicam mamei la început. Am un cont de Instagram, unde mă urmăresc foarte mulţi oameni. Şi brandurile vin la mine să le promovez produsele şi în acest fel eu fac bani. Fac bani din product placement. Adică promovez produse. 

Reclamă 4 / 0/3

Eu pun poze şi oamenii văd produsele. De-a lungul timpului, mi-am fidelizat atât oamenii, cât şi brandurile. Am început să lucrez numai cu brandurile dragi mie şi produse pe care chiar le folosesc zilnic. 

Fac asta de 10 ani. Acum 10 ani scriam pe blog şi la câteva luni a apărut Instagram, pe care îl foloseam doar pentru editarea pozelor. Asta a fost principala mea sursă de venit până anul trecut, când mi-am înfiinţat propriul brand”, a spus Ioana Grama.

Gabriel Torje nu este singurul fotbalist cu care aceasta a avut o relaţie. Ioana Grama s-a iubit şi cu fostul jucător de la Universitatea Craiova, Danijel Subotic.

 

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și