Închide meniul

Prima reacţie a clubului Dinamo după ce a ratat ieşirea din insolvenţă: „Trebuie plătite sute de mii de euro”

Dan Roșu Publicat: 29 mai 2024, 15:55

Reclamă
Prima reacţie a clubului Dinamo după ce a ratat ieşirea din insolvenţă: „Trebuie plătite sute de mii de euro

Cutremur la Dinamo! Principalul acționar se retrage de la echipă

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci - Profimedia Images

Prima reacţie a clubului Dinamo după ce a ratat ieşirea din insolvenţă a venit din partea lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tribunalul Bucureşti a amânat din nou procesul clubului din Ştefan cel Mare cu Mircea Rednic. Dinamo nu va putea ieşi din insolvenţă la timp pentru a putea ajunge în cupele europene. Zăvăleanu susţine că echipa din Ştefan cel Mare mai are şi alte datorii.

Prima reacţie a clubului Dinamo după ce a ratat ieşirea din insolvenţă

„Sunt două comentarii. A fost amânată pronunţarea, nu procesul. Aş vrea să subliniez. Trebuie achitate în totalitate datoriile. Dacă acţionarii vor plăti acele sute de mii de euro… Această sumă trebuie plătită mai întâi. Suma către Mircea Rednic nu este una decisivă”, a Zăvăleanu, citat de digisport.ro. 

Data de 29 mai reprezenta următorul termen de judecare dintre Dinamo şi Mircea Rednic (pentru 32.000 de euro), dar o soluţia nu a fost luată azi. Următorul termen va fi pe 12 iunie, prea târziu pentru a putea obţine o eventuală prezenţă în cupele europene.

Pentru a putea merge în Europa, Dinamo ar fi avut nevoie de ieşirea din insolvenţă până la 1 iunie, un lucru care nu mai poate fi realizat.

Reclamă
Reclamă 4

Dinamo aşteaptă să intre banii, după ce a rămas în Liga 1

Dinamo aşteaptă să intre banii, după ce a rămas în Liga 1. Formaţia din Ştefan cel Mare a remizat pe terenul celor de la Csikszereda, scor 0-0, în returul barajului. Victoria din tur cu 2-0 îi menţine pe „câini” în primul eşalon al fotbalului românesc.

Echipa încă se află în insolvenţă, iar o retrogradare ar fi reprezentat o mare problemă pentru „câini”. După ce şi-au asigurat menţinerea în prima divizie, dinamoviştii vor încasa o sumă importantă.

Dinamo va încasa 970.000 de euro din drepturile TV, după ce a rămas în Liga 1. Pe lângă această sumă, Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, speră ca sezonul viitor să obţină sume mai mari de la sponsori:

Reclamă

„Sperăm ca la anul să obținem mai mult de la sponsori. Avem pentru moment doar niște proiecții preliminare. Încă nu avem nimic stabilit”, a declarat Andrei Nicolescu, la digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și