Închide meniul

Dan Alexa a semnat cu un club din Liga a 3-a! Conducerea și-a stabilit deja planul: „Obiectivul e clar! Liga a 2-a”

Alex Ioniță Publicat: 29 mai 2024, 18:23

Reclamă
Dan Alexa a semnat cu un club din Liga a 3-a! Conducerea și-a stabilit deja planul: „Obiectivul e clar! Liga a 2-a

Dan Alexa a semnat cu un club din Liga a 3-a!

Dan Alexa, în timpul unui interviu/ AS.ro

Dan Alexa a semnat cu un club din Liga a 3-a! „Chirurgul” și-a semnat deja noul angajament și se va lupta pentru promovarea în eșalonul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul care a pregătit-o și pe FC Botoșani în sezonul care tocmai s-a încheiat a ajuns la CS Tunari, înainte de finalul stagiunii. Alexa i-a retrogradat pe ilfoveni în Liga a 3-a, de pe penultimul loc al Gruiep B din Liga a 2-a.

Dan Alexa a semnat cu un club din Liga a 3-a!

Totuși, conducerea de la Tunari are, în continuare, încredere în Dan Alexa. Oficialii ilfovenilor au anunțat faptul că vor continua alături de „chirurg” și în Liga a 3-a.

”Oamenii importanţi din sezonul trecut au primit oferte de prelungire, în timp ce la capitolul achiziţii se caută variante pentru posturile deficitare. Obiectivul în noul sezon este unul clar, revenirea în Liga 2.

Vom reveni şi acasă, la Tunari, ceea ce este un alt argument clar legat de acest obiectiv”, a anunțat președintele de la CS Tunari, Florin Vlădilă, conform 100sport.ro.

Reclamă
Reclamă

În cariera sa de antrenor, Dan Alexa le-a pregătit pe: ACS Poli Timișoara, Rapid, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Dunărea Călărași, Astra Giurgiu, SSU Poli Timișoara, CSM Reșia, FC Brașov și FC Botoșani.

Nicolae Dică, aproape de un club din Liga a 2-a

Nicolae Dică e foarte aproape de o revenire de senzaţie. Fostul antrenor al FCSB-ului ar urma să se întoarcă pe bancă.

Nicolae Dică e dorit de Dani Coman la FC Argeş. Piteştenii plănuiesc întoarcerea în Liga 1, cu tandemul Dani Coman, preşedinte – Nicolae Dică, antrenor.

Reclamă

Dani Coman a recunoscut la conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial la FC Argeş că alesul lui pentru postul de antrenor e Nicolae Dică.

„În această seară mă întâlnesc cu unul dintre antrenorii pe care îi doresc foarte mult. Vă rog să aveți încredere în mine”, a spus Dani Coman în conferința de presă.

Întrebat de jurnalişti dacă Nicolae Dică este acel antrenor, Dani Coman a confirmat.

„Da, Nicolae Dică este cel cu care mă văd diseară. Eu îl cunosc foarte bine pe Nicolae Dică, știu cât de mult iubește acest club. Își dorește să facă performanță. Vom munci zi de zi pentru a crea o echipă puternică”, a subliniat Dani Coman.

Nicolae Dică a fost jucător şi antrenor pentru FC Argeş. El a avut două mandate ca antrenor pe banca piteştenilor.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

19:29

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și