Închide meniul

Nicolae Dică, foarte aproape de o revenire de senzaţie: „Diseară mă văd cu el”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 mai 2024, 20:22

Reclamă
Nicolae Dică, foarte aproape de o revenire de senzaţie: „Diseară mă văd cu el

Nicolae Dică, foarte aproape de o revenire de senzaţie: "Diseară mă văd cu el"

Nicolae Dică / Profimedia Images

Nicolae Dică e foarte aproape de o revenire de senzaţie. Fostul antrenor al FCSB-ului ar urma să se întoarcă pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică e dorit de Dani Coman la FC Argeş. Piteştenii plănuiesc întoarcerea în Liga 1, cu tandemul Dani Coman, preşedinte – Nicolae Dică, antrenor.

Nicolae Dică, foarte aproape de o revenire de senzaţie: „Diseară mă văd cu el”

Dani Coman a recunoscut la conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial la FC Argeş că alesul lui pentru postul de antrenor e Nicolae Dică.

În această seară mă întâlnesc cu unul dintre antrenorii pe care îi doresc foarte mult. Vă rog să aveți încredere în mine”, a spus Dani Coman în conferința de presă.

Întrebat de jurnalişti dacă Nicolae Dică este acel antrenor, Dani Coman a confirmat.

Reclamă
Reclamă 4

Da, Nicolae Dică este cel cu care mă văd diseară. Eu îl cunosc foarte bine pe Nicolae Dică, știu cât de mult iubește acest club. Își dorește să facă performanță. Vom munci zi de zi pentru a crea o echipă puternică”, a subliniat Dani Coman.

Nicolae Dică a fost jucător şi antrenor pentru FC Argeş. El a avut două mandate ca antrenor pe banca piteştenilor.

„Rugați-vă să aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB”

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Elias Charalambous şi a venit cu un avertisment pentru Nicolae Dică. Patronul FCSB-ului asigură că nici nu vrea să audă de o schimbare a cipriotului care a câştigat titlul cu FCSB. Latifundiarul din Pipera este hotărât să îi şi mărească salariul lui Charalambous.

Reclamă

Becali a avut un dialog savuros cu Nicolae Dică. I-a transmis lui „Nick” în ce condiţii ar mai putea ajunge pe banca roş-albaştrilor. Cu Dică pe bancă, FCSB a ajuns în „primăvara” Europa League în 2018.

Rugați-vă, care stați și care vreți la FCSB, rugați-vă să aibă ofertă Charalambous! Și rugați-vă să-i dau drumul eu! Cât vrea el să stea, atât stă! Dacă nu e omul bun, nu poți câștiga campionatul cu șapte etape înainte de final. Când ai 13 puncte, e campionatul luat.

Eu spuneam că patru puncte sunt enorme. Dacă patru puncte sunt enorme, darămite 13 și când se împuținează etapele? La revedere! Noi eram campion cu șapte etape înainte de final.

Dumnezeu a făcut din credință. Că așa am cerut de la început. ‘Doamne dacă vrei să îmi dai, să îmi dai. Dacă nu, lasă-mă pe locul 3 și să se ducă alții în fața mea și gata’. De ce zic de Charalambous? În fiecare zi e la biserică, la Liturghie. Mai mare biruință decât Liturghia nu o dă nimeni pe pământul ăsta”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Dani Coman a semnat şi e noul preşedinte al lui FC Argeş!

Dani Coman a semnat şi e preşedintele lui FC Argeş! După mai multe tatonări, Dani Coman, care era fără contract după despărţirea de Hermannstadt, a preluat oficial conducerea unui club de tradiţie.

Dani Coman se întoarce la clubul care l-a lansat în fotbalul mare, în calitate de preşedinte.

În ședința de astăzi a Consiliului Local Pitești s-a ratificat demisia depusă de Mihai Foamete din funcția de reprezentant al Primăriei și Consiliului Local Pitești în cadrul clubului FC Argeș. Totodată, a fost aprobată propunerea făcută de primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, referitoare la cooptarea lui Dani Coman în Consiliul Director al clubului și ocuparea de către acesta a poziției ce a fost lăsată liberă de demisia lui Mihai Foamete”, a transmis FC Argeş pe contul de Facebook.

 

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:41

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

16:30

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

16:25

LIVE VIDEOAmelie Foerester şi Alexandru Avasiloae, în finala de sincron platformă mixt a Campionatului European e ACUM în AntenPLAY

16:05

Mircea Lucescu: „Pentru mine nu a existat niciodată o Generaţie de Aur”! Jucătorii naţionalei care l-au impresionat pe „Il Luce”

16:01

Edi Iordănescu, în top 10 selecţioneri ai României din toate timpurile

16:00

Turcia – Georgia, LIVE TEXT, 19:00! Primul meci din istorie pentru Georgia, la EURO! Echipele probabile

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și