Închide meniul

Dan Alexa a semnat cu un club din Liga a 3-a! Conducerea și-a stabilit deja planul: „Obiectivul e clar! Liga a 2-a”

Alex Ioniță Publicat: 29 mai 2024, 18:23

Reclamă
Dan Alexa a semnat cu un club din Liga a 3-a! Conducerea și-a stabilit deja planul: „Obiectivul e clar! Liga a 2-a

Dan Alexa a semnat cu un club din Liga a 3-a!

Dan Alexa, în timpul unui interviu/ AS.ro

Dan Alexa a semnat cu un club din Liga a 3-a! „Chirurgul” și-a semnat deja noul angajament și se va lupta pentru promovarea în eșalonul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul care a pregătit-o și pe FC Botoșani în sezonul care tocmai s-a încheiat a ajuns la CS Tunari, înainte de finalul stagiunii. Alexa i-a retrogradat pe ilfoveni în Liga a 3-a, de pe penultimul loc al Gruiep B din Liga a 2-a.

Dan Alexa a semnat cu un club din Liga a 3-a!

Totuși, conducerea de la Tunari are, în continuare, încredere în Dan Alexa. Oficialii ilfovenilor au anunțat faptul că vor continua alături de „chirurg” și în Liga a 3-a.

”Oamenii importanţi din sezonul trecut au primit oferte de prelungire, în timp ce la capitolul achiziţii se caută variante pentru posturile deficitare. Obiectivul în noul sezon este unul clar, revenirea în Liga 2.

Vom reveni şi acasă, la Tunari, ceea ce este un alt argument clar legat de acest obiectiv”, a anunțat președintele de la CS Tunari, Florin Vlădilă, conform 100sport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

În cariera sa de antrenor, Dan Alexa le-a pregătit pe: ACS Poli Timișoara, Rapid, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Dunărea Călărași, Astra Giurgiu, SSU Poli Timișoara, CSM Reșia, FC Brașov și FC Botoșani.

Nicolae Dică, aproape de un club din Liga a 2-a

Nicolae Dică e foarte aproape de o revenire de senzaţie. Fostul antrenor al FCSB-ului ar urma să se întoarcă pe bancă.

Nicolae Dică e dorit de Dani Coman la FC Argeş. Piteştenii plănuiesc întoarcerea în Liga 1, cu tandemul Dani Coman, preşedinte – Nicolae Dică, antrenor.

Reclamă

Dani Coman a recunoscut la conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial la FC Argeş că alesul lui pentru postul de antrenor e Nicolae Dică.

„În această seară mă întâlnesc cu unul dintre antrenorii pe care îi doresc foarte mult. Vă rog să aveți încredere în mine”, a spus Dani Coman în conferința de presă.

Întrebat de jurnalişti dacă Nicolae Dică este acel antrenor, Dani Coman a confirmat.

„Da, Nicolae Dică este cel cu care mă văd diseară. Eu îl cunosc foarte bine pe Nicolae Dică, știu cât de mult iubește acest club. Își dorește să facă performanță. Vom munci zi de zi pentru a crea o echipă puternică”, a subliniat Dani Coman.

Nicolae Dică a fost jucător şi antrenor pentru FC Argeş. El a avut două mandate ca antrenor pe banca piteştenilor.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și