Închide meniul

Silviu Lung Jr. a plecat de la Poli Iași și semnează cu Universitatea Craiova! Transfer surprinzător pentru portarul de 34 de ani

Alex Ioniță Publicat: 29 mai 2024, 19:08

Reclamă
Silviu Lung Jr. a plecat de la Poli Iași și semnează cu Universitatea Craiova! Transfer surprinzător pentru portarul de 34 de ani

Silviu Lung Jr. a plecat de la Poli Iași și semnează cu Universitatea Craiova!

Silviu Lung Jr. / Profimedia

Silviu Lung Jr. a plecat de la Poli Iași și semnează cu Universitatea Craiova! Mihai Rotaru face tot posibilul pentru a aduce titlul în Bănie și își întărește echipa cu un transfer surprinzător!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După un singur sezon în tricoul celor de la Poli Iași, Silviu Lung Jr a decis să își schimbe echipa. Portarul a revenit în anul 2023 în România, după ce și-a încheiat lunga aventură din străinătate.

Silviu Lung Jr. a plecat de la Poli Iași și semnează cu Universitatea Craiova!

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Silviu Lung Jr. va ajunge la Universitatea Craiova, acolo unde se va lupta pentru un post de titular cu Laurențiu Popescu.

În stagiunea care tocmai s-a încheiat, Silviu Lung Jr. a adunat 24 de meciuri la Poli Iași, în care a primit 29 de goluri. În România, portarul a mai fost legitimat la Astra, echipă alături de care a câștigat un titlu, în anul 2016.

Pe plan extern, Lung a fost legitimat la Kayserispor, din 2017 până în 2022. Mai apoi a plecat la Al-Raed, în anul 2022, iar, în cele din urmă, avea să semneze cu Poli Iași.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Rotaru face astfel o mutare importantă, având în vedere că patronul trebuie să își îmbunătățească lotul și pentru preliminariile UEFA Conference League.

OFICIAL | Universitatea Craiova a anunţat prima despărţire înainte de noul sezon: „Îi mulţumim pentru tot”

Universitatea Craiova a anunţat prima despărţire înainte de noul sezon. Un veteran pleacă de la echipa patronată de Mihai Rotaru.

Raul Silva (34 de ani) nu va continua la Universitatea Craiova. Echipa patronată de Mihai Rotaru a transmis că fundaşul brazilian a părăsit formaţia craioveană.

Reclamă

„Mulțumim, Raul Silva! 

Clubul Universitatea Craiova s-a despărțit de fundașul central ca urmare a încheierii contractului.

Îi mulțumim lui Raul pentru tot ceea ce a realizat la Știința, îi dorim mult succes în continuare și, de ce nu, să se întoarcă, la un moment dat, ca membru al staffului tehnic 🤍💙”, a transmis Universitatea Craiova, pe Facebook.

Mihai Rotaru anunța anterior primele 2 plecări de la Universitatea Craiova, după ce formaţia din Bănie a prins ultimul bilet pentru Europa. Echipa lui Constantin Gâlcă a câştigat la loviturile de departajare barajul pentru Conference League cu U Cluj.

„A fost seara tuturor jucătorilor, Popescu cu un moment special. Vorbeam dacă am mai avut un băiat atât de plăcut. Raul Silva a terminat contractul. I-am propus prelungirea contractului, dar a spus «tataie nu mai poate».

Mateiu și-a terminat contractul, dar nu am luat o decizie. Mateiu și Bancu au primit tablouri omagiale pentru 10 ani petrecuți la Craiova. Mateiu e sigur că nu mai joacă, dar eu nu. Vreau să le mulțumesc lui Mateiu și Bancu pentru cei 10 ani. Sunt mândru că au fost aici”, a declarat Mihai Rotaru, la primasport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:55

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024 . Echipele de start

17:48

Universitatea Craiova a anunțat al 4-lea transfer al verii! Mihai Rotaru a adus un internațional columbian

17:25

Spania și-a anunțat lotul pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Lamine Yamal este marele absent! Jucătorii convocați

17:23

Participă la promoția 1+1 AntenaPLAY și dai play la fiecare zi de vară

17:23

FotoSoţia lui Marco Verratti şi-a uluit fanii. Jessica Aidi a îmbrăcat un costum de baie minuscul, iar imaginile s-au viralizat!

17:14

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și