Închide meniul

Silviu Lung Jr. a plecat de la Poli Iași și semnează cu Universitatea Craiova! Transfer surprinzător pentru portarul de 34 de ani

Alex Ioniță Publicat: 29 mai 2024, 19:08

Reclamă
Silviu Lung Jr. a plecat de la Poli Iași și semnează cu Universitatea Craiova! Transfer surprinzător pentru portarul de 34 de ani

Silviu Lung Jr. a plecat de la Poli Iași și semnează cu Universitatea Craiova!

Silviu Lung Jr. / Profimedia

Silviu Lung Jr. a plecat de la Poli Iași și semnează cu Universitatea Craiova! Mihai Rotaru face tot posibilul pentru a aduce titlul în Bănie și își întărește echipa cu un transfer surprinzător!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După un singur sezon în tricoul celor de la Poli Iași, Silviu Lung Jr a decis să își schimbe echipa. Portarul a revenit în anul 2023 în România, după ce și-a încheiat lunga aventură din străinătate.

Silviu Lung Jr. a plecat de la Poli Iași și semnează cu Universitatea Craiova!

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Silviu Lung Jr. va ajunge la Universitatea Craiova, acolo unde se va lupta pentru un post de titular cu Laurențiu Popescu.

În stagiunea care tocmai s-a încheiat, Silviu Lung Jr. a adunat 24 de meciuri la Poli Iași, în care a primit 29 de goluri. În România, portarul a mai fost legitimat la Astra, echipă alături de care a câștigat un titlu, în anul 2016.

Pe plan extern, Lung a fost legitimat la Kayserispor, din 2017 până în 2022. Mai apoi a plecat la Al-Raed, în anul 2022, iar, în cele din urmă, avea să semneze cu Poli Iași.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Rotaru face astfel o mutare importantă, având în vedere că patronul trebuie să își îmbunătățească lotul și pentru preliminariile UEFA Conference League.

OFICIAL | Universitatea Craiova a anunţat prima despărţire înainte de noul sezon: „Îi mulţumim pentru tot”

Universitatea Craiova a anunţat prima despărţire înainte de noul sezon. Un veteran pleacă de la echipa patronată de Mihai Rotaru.

Raul Silva (34 de ani) nu va continua la Universitatea Craiova. Echipa patronată de Mihai Rotaru a transmis că fundaşul brazilian a părăsit formaţia craioveană.

Reclamă

„Mulțumim, Raul Silva! 

Clubul Universitatea Craiova s-a despărțit de fundașul central ca urmare a încheierii contractului.

Îi mulțumim lui Raul pentru tot ceea ce a realizat la Știința, îi dorim mult succes în continuare și, de ce nu, să se întoarcă, la un moment dat, ca membru al staffului tehnic 🤍💙”, a transmis Universitatea Craiova, pe Facebook.

Mihai Rotaru anunța anterior primele 2 plecări de la Universitatea Craiova, după ce formaţia din Bănie a prins ultimul bilet pentru Europa. Echipa lui Constantin Gâlcă a câştigat la loviturile de departajare barajul pentru Conference League cu U Cluj.

„A fost seara tuturor jucătorilor, Popescu cu un moment special. Vorbeam dacă am mai avut un băiat atât de plăcut. Raul Silva a terminat contractul. I-am propus prelungirea contractului, dar a spus «tataie nu mai poate».

Mateiu și-a terminat contractul, dar nu am luat o decizie. Mateiu și Bancu au primit tablouri omagiale pentru 10 ani petrecuți la Craiova. Mateiu e sigur că nu mai joacă, dar eu nu. Vreau să le mulțumesc lui Mateiu și Bancu pentru cei 10 ani. Sunt mândru că au fost aici”, a declarat Mihai Rotaru, la primasport.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:18

Prima delegare pentru Istvan Kovacs, la EURO 2024! Ce meci va arbitra românul

11:42

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?” „Regele”, răspuns superb după victoria de senzaţie a României

11:28

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania”

10:50

VIDEODavid Popovici şi Patrick Dinu s-au calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și