Închide meniul

„Probabil azi se va rezolva!” Gigi Becali s-a răzgândit și forțează transferul lui Louis Munteanu. Cu cât va plusa patronul

Alex Ioniță Publicat: 30 mai 2024, 12:13

Reclamă
„Probabil azi se va rezolva! Gigi Becali s-a răzgândit și forțează transferul lui Louis Munteanu. Cu cât va plusa patronul

Gigi Becali s-a răzgândit și forțează transferul lui Louis Munteanu

Colaj cu Gigi Becali și Louis Munteanu / Hepta

Gigi Becali s-a răzgândit și forțează transferul lui Louis Munteanu. Patronul de la FCSB încearcă să își întărească echipa pentru preliminariile UEFA Champions League, iar acum încearcă, din nou, să îl aducă pe Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inițial, Gigi Becali a spus că nu va mai încerca să îl transfere pe Louis Munteanu, pentru că Fiorentina a cerut o sumă mai mare pe român, față de oferta inițială a campioanei. 1,2 milioane de euro a oferit atunci Gigi Becali, pentru transferul atacantului, în timp ce Fiorentina a cerut 1,5 milioane.

Gigi Becali s-a răzgândit și forțează transferul lui Louis Munteanu

Totuși, Gigi Becali a dezvăluit acum că va încerca în continuare să îl transfere pe Munteanu. După ce Fiorentina a pierdut finala Conference League, Becali a spus că este dispus să pluseze, pentru a îl transfera pe atacantul român.

„Probabil azi se va rezolva ceva cu Munteanu. Știu eu strategia de la Fiorentina? Dacă au pierdut, probabil că miliardarul care e patron o să bage bani mulți și o să aducă jucători valoroși. Eu nu spun că Louis Munteanu nu e valoros, dar Fiorentina daca nu și-a pus baza în el până acum, doar nu și-or pune de acum înainte.

Poate mai cresc suma cu o sută, dar să vedem ce ne răspunde Fiorentina. Nu vă spun, nu le spun lor ce gândesc. Ce, sunt prost? Stau să vă spun vouă ca să afle ei?”, a spus Gigi Becali, la palat.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali, bonus uriaş pentru ultimul transfer făcut de FCSB

Gigi Becali a oferit un bonus uriaş pentru ultimul transfer făcut de FCSB. Pe lângă un salariu de 16.000 de euro pe lună, Daniel Popa a fost convins să semneze cu campioana şi cu o sumă importantă.

Gigi Becali a plătit clauza de reziliere a contractului cu U Cluj, cea de 300.000 de euro şi, comform fanatik.ro, i-a oferit fostului atacant de la Dinamo, ajuns la 28 de ani, şi o primă de instalare de 100.000 de euro.

Astfel, în primul sezon la FCSB, Daniel Popa va încasa cel puţin 292.000 de euro, salarii + prima de instalare. La această sumă se mai pot adăuga 80.000 de euro, în cazul în care roş-albaştrii vor ajunge în grupele unei competiţii europene.

Reclamă

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Daniel Popa şi l-a numit pe acesta „maşinărie”. Patronul de la FCSB e convins că atacantul se va adapta la echipa sa, fiind de părere că se va lupta pentru un loc de titular.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:26

Roberto De Zerbi este noul antrenor al lui Olympique Marseille! Pe ce perioadă a semnat fostul jucător de la CFR Cluj

10:59

LIVE VIDEOCursa de Formula 2 din Austria este ACUM în AntenaPLAY! Probleme pentru Dennis Hauger înainte de start

10:53

Andreea Dragoman, emoţii uriaşe înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sperăm să ne întoarcem cu medalia acasă”

10:26

4 atleţi s-au calificat la Jocurile Olimpice 2024! Team România a ajuns la 99 de sportivi

10:20

VIDEOLuke Browning a câştigat cursa de Formula 3 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Final nebun la Spielberg

10:17

Ronald Koeman, luat la ţintă de presa din Olanda înaintea meciului cu România: „Nu va fi o prioritate pentru el. Stă ascuns”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și