Închide meniul

„Probabil azi se va rezolva!” Gigi Becali s-a răzgândit și forțează transferul lui Louis Munteanu. Cu cât va plusa patronul

Alex Ioniță Publicat: 30 mai 2024, 12:13

Reclamă
„Probabil azi se va rezolva! Gigi Becali s-a răzgândit și forțează transferul lui Louis Munteanu. Cu cât va plusa patronul

Gigi Becali s-a răzgândit și forțează transferul lui Louis Munteanu

Colaj cu Gigi Becali și Louis Munteanu / Hepta

Gigi Becali s-a răzgândit și forțează transferul lui Louis Munteanu. Patronul de la FCSB încearcă să își întărească echipa pentru preliminariile UEFA Champions League, iar acum încearcă, din nou, să îl aducă pe Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inițial, Gigi Becali a spus că nu va mai încerca să îl transfere pe Louis Munteanu, pentru că Fiorentina a cerut o sumă mai mare pe român, față de oferta inițială a campioanei. 1,2 milioane de euro a oferit atunci Gigi Becali, pentru transferul atacantului, în timp ce Fiorentina a cerut 1,5 milioane.

Gigi Becali s-a răzgândit și forțează transferul lui Louis Munteanu

Totuși, Gigi Becali a dezvăluit acum că va încerca în continuare să îl transfere pe Munteanu. După ce Fiorentina a pierdut finala Conference League, Becali a spus că este dispus să pluseze, pentru a îl transfera pe atacantul român.

„Probabil azi se va rezolva ceva cu Munteanu. Știu eu strategia de la Fiorentina? Dacă au pierdut, probabil că miliardarul care e patron o să bage bani mulți și o să aducă jucători valoroși. Eu nu spun că Louis Munteanu nu e valoros, dar Fiorentina daca nu și-a pus baza în el până acum, doar nu și-or pune de acum înainte.

Poate mai cresc suma cu o sută, dar să vedem ce ne răspunde Fiorentina. Nu vă spun, nu le spun lor ce gândesc. Ce, sunt prost? Stau să vă spun vouă ca să afle ei?”, a spus Gigi Becali, la palat.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali, bonus uriaş pentru ultimul transfer făcut de FCSB

Gigi Becali a oferit un bonus uriaş pentru ultimul transfer făcut de FCSB. Pe lângă un salariu de 16.000 de euro pe lună, Daniel Popa a fost convins să semneze cu campioana şi cu o sumă importantă.

Gigi Becali a plătit clauza de reziliere a contractului cu U Cluj, cea de 300.000 de euro şi, comform fanatik.ro, i-a oferit fostului atacant de la Dinamo, ajuns la 28 de ani, şi o primă de instalare de 100.000 de euro.

Astfel, în primul sezon la FCSB, Daniel Popa va încasa cel puţin 292.000 de euro, salarii + prima de instalare. La această sumă se mai pot adăuga 80.000 de euro, în cazul în care roş-albaştrii vor ajunge în grupele unei competiţii europene.

Reclamă

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Daniel Popa şi l-a numit pe acesta „maşinărie”. Patronul de la FCSB e convins că atacantul se va adapta la echipa sa, fiind de părere că se va lupta pentru un loc de titular.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:13

Gabriela Ruse și Anca Totoni, pe tabloul principal de la Wimbledon! Calificare de senzație pentru cele două românce

17:56

Olandezii, derapaj la adresa lui Radu Drăgușin înainte de meciul cu România: „Stil feminin!”

17:27

VideoAlexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 iunie

17:25

Primul arbitru „dat afară” de la EURO 2024! UEFA nu a avut milă! E OUT după meciurile din faza grupelor

17:12

FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare

16:41

Rafael van der Vaart, verdict sincer despre Olanda, înaintea duelului cu România: „Joc slab! Suntem norocoși”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și