Închide meniul

A fost marea speranță a FCSB-ului, dar s-a retras din fotbal și s-a înrolat în armată! Decizie radicală luată la 24 de ani

Publicat: 1 iunie 2024, 12:02

Reclamă
A fost marea speranță a FCSB-ului, dar s-a retras din fotbal și s-a înrolat în armată! Decizie radicală luată la 24 de ani

Marea speranță a FCSB-ului s-a retras din fotbal și s-a înrolat în armată. Imaginiea postată de fostul mijlocaș al roș-albaștrilor

Tudor Moldovan, în timpul unui amical al FCSB-ului / Facebook Tudor Moldovan

Un jucător care a fost marea speranță a FCSB-ului, dar a decis să își agațe ghetele în cui la 24 de ani și s-a înrolat în armată. Mijlocașul care a fost debutat de Nicolae Dică la echipa de seniori, în 2018, a luat o decizie radicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudor Moldovan a fost luat de Gigi Becali de la Academia Atletico Madrid București în 2017, iar Mihai Teja l-a luat în cantonament în Spania. A impresionat și era considerat un fotbalist de mare perspectivă.

A fost marea speranță a FCSB-ului, dar a renunțat la fotbal și s-a înrolat în armată

Din păcate, a urmat apoi decăderea lui Tudor Moldovan. Mijlocașul a jucat tot mai puțin la FCSB II, după care a fost împrumutat la Farul Constanța. Nu a confirmat și a ajuns în vara anului trecut la Victoria Carei.

În cele din urmă, a decis să se retragă definitiv din fotbal și să își încerce o nouă carieră. Tudor Moldovan tocmai a postat o imagine în care apare în uniforma de militar. S-a înrolat și a avut un mesaj care nu mai lasă semne de întrebare: „Un nou început!„.

Reclamă
Reclamă

Răzvan Lucescu, val de laude pentru Elias Charalambous după titlul câștigat de FCSB!

Răzvan Lucescu a lansat un val de laude pentru Elias Charalambous după titlul câștigat de FCSB! Antrenorul care a câștigat campionatul cu PAOK s-a arătat impresionat de tehnicianul cipriot.

Răzvan Lucescu a cucerit titlul în Grecia după ce PAOK a învins-o pe rivala locală Aris, cu scorul de 2-1. Meciurile din campionatul elen se văd LIVE în AntenaPLAY.

Antrenorul lui PAOK a spus că cipriotul a adus un echilibru în vestiarul roș-albaștrilor și că a știut să gestioneze situația de la echipă.

Reclamă

Eu zic că trebuie acordate merite enorme lui Charalambous, a ştiut să gestioneze o situaţie complicată. Da, ştim că face patronul schimbările, dar a ştiut să gestioneze situaţia, a ştiut să treacă peste frustările pe care le produce un patron unui antrenor.

Mie îmi place să-i zic Steaua, eu zic că FCSB-ul ăsta e Steaua şi a terminat pe locul doi ani la rând, dar atunci când termini pe doi arată că s-a muncit destul de bine. A lipsit echilibrul lui Charalambous de a gestiona situaţia”, a spus Răzvan Lucescu la orangesport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și