Închide meniul

A fost marea speranță a FCSB-ului, dar s-a retras din fotbal și s-a înrolat în armată! Decizie radicală luată la 24 de ani

Publicat: 1 iunie 2024, 12:02

Reclamă
A fost marea speranță a FCSB-ului, dar s-a retras din fotbal și s-a înrolat în armată! Decizie radicală luată la 24 de ani

Marea speranță a FCSB-ului s-a retras din fotbal și s-a înrolat în armată. Imaginiea postată de fostul mijlocaș al roș-albaștrilor

Tudor Moldovan, în timpul unui amical al FCSB-ului / Facebook Tudor Moldovan

Un jucător care a fost marea speranță a FCSB-ului, dar a decis să își agațe ghetele în cui la 24 de ani și s-a înrolat în armată. Mijlocașul care a fost debutat de Nicolae Dică la echipa de seniori, în 2018, a luat o decizie radicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudor Moldovan a fost luat de Gigi Becali de la Academia Atletico Madrid București în 2017, iar Mihai Teja l-a luat în cantonament în Spania. A impresionat și era considerat un fotbalist de mare perspectivă.

A fost marea speranță a FCSB-ului, dar a renunțat la fotbal și s-a înrolat în armată

Din păcate, a urmat apoi decăderea lui Tudor Moldovan. Mijlocașul a jucat tot mai puțin la FCSB II, după care a fost împrumutat la Farul Constanța. Nu a confirmat și a ajuns în vara anului trecut la Victoria Carei.

În cele din urmă, a decis să se retragă definitiv din fotbal și să își încerce o nouă carieră. Tudor Moldovan tocmai a postat o imagine în care apare în uniforma de militar. S-a înrolat și a avut un mesaj care nu mai lasă semne de întrebare: „Un nou început!„.

Reclamă
Reclamă

Răzvan Lucescu, val de laude pentru Elias Charalambous după titlul câștigat de FCSB!

Răzvan Lucescu a lansat un val de laude pentru Elias Charalambous după titlul câștigat de FCSB! Antrenorul care a câștigat campionatul cu PAOK s-a arătat impresionat de tehnicianul cipriot.

Răzvan Lucescu a cucerit titlul în Grecia după ce PAOK a învins-o pe rivala locală Aris, cu scorul de 2-1. Meciurile din campionatul elen se văd LIVE în AntenaPLAY.

Antrenorul lui PAOK a spus că cipriotul a adus un echilibru în vestiarul roș-albaștrilor și că a știut să gestioneze situația de la echipă.

Reclamă

Eu zic că trebuie acordate merite enorme lui Charalambous, a ştiut să gestioneze o situaţie complicată. Da, ştim că face patronul schimbările, dar a ştiut să gestioneze situaţia, a ştiut să treacă peste frustările pe care le produce un patron unui antrenor.

Mie îmi place să-i zic Steaua, eu zic că FCSB-ul ăsta e Steaua şi a terminat pe locul doi ani la rând, dar atunci când termini pe doi arată că s-a muncit destul de bine. A lipsit echilibrul lui Charalambous de a gestiona situaţia”, a spus Răzvan Lucescu la orangesport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 0-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

21:00

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 0-0! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu!

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și