Închide meniul
Foto

„E gata” Cristi Borcea şi-a anunţat decizia radicală, la 54 de ani: „Am vorbit cu Valentina”

Publicat: 2 iunie 2024, 21:07

Reclamă
„E gata” Cristi Borcea şi-a anunţat decizia radicală, la 54 de ani: „Am vorbit cu Valentina”

Cristi Borcea şi-a anunţat decizia radicală, la 54 de ani

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Cristi Borcea şi-a anunţat decizia radicală, la 54 de ani. Tatăl a 9 copii, pe care îi are cu 4 femei, Cristi Borcea a hotărât să nu devină tată pentru a zecea oară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milionarul a spus că a discutat cu Valentina Pelinel pe marginea acestui subiect, iar amândoi au hotărât să nu mai facă încă un copil. (IMAGINI CU CRISTI BORCEA ŞI VALENTINA PELINEL ÎN GALERIA FOTO)

„E gata” Cristi Borcea şi-a anunţat decizia radicală, la 54 de ani: „Am vorbit cu Valentina”

Gata, nu mai fac niciun copil. Îmi ajung nouă! Nu vreau zece. Da, chiar cred asta. Da, gata! Mă opresc. Sigur mă opresc. Nu se pune problema!

Am vorbit cu Valentina și nu mai vrem, e gata! Acum sunt la școli, facultăți. Trebuie să ne ocupăm și de noi. Să plecăm mai mult, să ne trăim viața”, a declarat Cristi Borcea  pentru fanatik.ro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul preşedinte executiv al lui Dinamo are un băiat, Patrick. El îi mai are din mariajul cu Mihaela şi pe gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă
Reclamă

Cristi Borcea: „Nu e uşor să fii milionar”. Din ce face, în 2024, milioane de euro

Cristi Borcea a dezvăluit din ce afacere câştigă milioane de euro şi în 2024. Tot comerţul de butelii, cu care se ocupă din anii 90, îl ajută pe „Leonidas” să continue dezvoltarea unui adevărat imperiu.

Borcea a negat că ar fi fost implicat în afaceri cu Dan Şucu sau Simona Halep. Buteliile care l-au salvat de două ori din faliment au rămas cele care îi aduc şi cei mai mulţi bani. Borcea a rămas tentat şi de ideea de a investi din nou la Dinamo.

Nu am afaceri cu domnul Șucu. Nu am vorbit niciodată cu el. Poate doar printr-o asociație prin care sunt și eu implicat. Nici cu Simona Halep nu am afaceri. Eram şi înainte cu buteliile, si azi la fel sunt.

Reclamă

Sunt unul dintre puținii care, în ultimii 35 de ani, am fost constant. Milionar constant. Am 9 copii. Gândește la impozitele de la școală, meditații. Îți dai seama ce probleme sunt. Am și peste două mii și ceva de angajați. Nu este ușor ca milionar”, a declarat Cristi Borcea, pentru sursa citată.

Cristi Borcea, milioane din comerţul cu butelii

În trecut, Cristi Borcea a povestit cum a început să facă bani din afacerile cu butelii. La doar 19 ani, chiar înainte de Revoluţie, lucra la un centru de butelii.

Aveam 19 ani, trei luni am prins din Revoluție. Eram gestionar, nu existau atunci afaceri. M-a prins Revoluția cu 512 lei în tapițeria mașinii. Nu aveai unde să-i ții că era Legea 18 înainte. Dădeam tapițeria jos și acolo puneam banii. Un fin de al meu, Costel Rizescu, era gestionar la butelii și lua 3.000, 4.000, 5.000 pe zi”, spunea Borcea, citat de evz.ro.

Cristi Borcea nu a exclus posibilitatea de a se implica din nou financiar la Dinamo. El a subliniat însă că nu va mai fi niciodată preşedintele executiv al „câinilor”, aşa cum s-a întâmplat în trecut. Borcea analizează implicarea financiară la Dinamo prin fiul său, Patrick.

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

10:43

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Echipa care s-a luptat cu Rapid pentru Aaron Boupendza joacă cu trofeul pe masă

10:34

„O ruşine!” Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0: „Era momentul lui!”

10:18

„Nu suntem de acord cu locul 2!” Mihai Stoica, reacţie euforică după ce FCSB a dat recital cu RFS! Detaliul remarcat

10:11

VIDEOIoana Sîngeorzan – Park Gahyeon 1-3, în AntenaPLAY! Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și