Închide meniul
Foto

Cristi Borcea se întoarce la “marea dragoste” după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român

Publicat: 14 mai 2024, 16:58

Reclamă
Cristi Borcea se întoarce la “marea dragoste” după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român

Cristi Borcea se întoarce la “marea dragoste” după 12 ani

Cristi Borcea, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Cristi Borcea a luat decizia de a se întoarce la „marea dragoste”, după nu mai puţin de 12 ani. Milionarul român e gata să investească din nou la Dinamo, echipa sa de suflet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a declarat, în trecut, că Dinamo a fost „marea dragoste” a vieţii sale, fiind echipa pe care a condus-o până în 2012, atunci când a vândut pachetul majoritar de acţiuni lui Ionuţ Negoiţă.

Cristi Borcea se întoarce la “marea dragoste” după 12 ani

Cristi Borcea nu va investi însă la echipa din Liga 1, ci la cea din Liga a 4-a, care luptă pentru promovare. CS FC Dinamo este patronată de Nicolae Badea, cel care are planuri măreţe la echipă.

Concret, conform fanatik.ro, Nicolae Badea vrea să îşi vadă echipa afiliată în Liga a 2-a, din sezonul viitor, şi i-a convins deja pe Cristi Borcea şi pe Ion Ţiriac să se alăture proiectului său.

De asemenea, pe lângă Cristi Borcea şi Ion Ţiriac, Nicolae Badea poartă negocieri şi cu alte companii uriaşe, care să se alăture proiectului său. Şi Mircea Lucescu este dorit de omul de afaceri la echipa sa, urmând ca „Il Luce” să ia decizia finală în privinţa viitorului său în vară, dat fiind faptul că îşi doreşte să antreneze şi în străinătate, dar are ofertă şi de la Rapid.

Reclamă
Reclamă 4

Cristi Borcea a condus-o pe Dinamo, echipa din Liga 1, în perioada 1995-2012. În acest timp, echipa din Ştefan cel Mare a cucerit nu mai puţin de 13 trofee.

De asemenea, Borcea şi-a declarat în nenumărate rânduri iubirea pentru Dinamo. Omul de afaceri a recunoscut că nu femeile din viaţa lui, ci echipa din Ştefan cel Mare a fost marea lui dragoste: „Divorțurile și operația pe cord sunt doar din cauza Dinamo! Voi nu mă știți? Eram acolo și seara, și noaptea, și de Crăciun, și de Paște”, declarat Borcea, în trecut.

Cristi Borcea este căsătorit în prezent cu Valentin Pelinel, cea de-a treia soţie a lui (Vezi galeria foto de la finalul articolului). Omul de afaceri a mai fost căsătorit şi cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican, iar în total are nouă copii, cu patru femei.

Reclamă

Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală

Cristi Borcea a făcut dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală. Carolyn estre fiica pe care Cristi Borcea o are din relaţia cu avocata Simona Voiculescu.

Cristi Borcea a avut o relaţie cu Simona Voiculescu în perioada în care era căsătorit cu Mihaela Borcea. Se pare că, după o lungă perioadă în care au fost în conflict, relaţia dintre ei a devenit una mai bună.

Cristi Borcea şi Simona Voiculescu s-au judecat o lungă perioadă de timp pentru recunoaşterea paternităţii copilului. Avocata a cerut, în 2014, efectuarea unui test ADN. Până la urmă, Cristi Borcea şi-a recunoscut fiica, iar relaţia este una normală.

Toţi copiii sunt la fel. Mergem şi în vacanţe. Sunt 3 în America şi 6 în România. Pentru ce i-ai făcut? Nu trebuie să ai grijă de ei? Copiii sunt cea mai mare responsabilitate. Să nu credeţi că mă văd zilnic cu ei, că nu am cum. Dar vorbesc cu ei, ies la masă cu ei. Valentina acum e în America. A plecat cu Milan şi a stat împreună la Melissa acasă şi cu ceilalţi doi. Toţi 4 au fost la joacă, la mall împreună. Gemenii au 20 de ani. Asta mă menţne tânăr, în formă şi e un stimulent pentru ceea ce fac. Mă adaptez. Sunt fericit şi cu cei mici şi cu ce mari. Nu am avut probleme cu ei. O am şi pe Carolyn care e la British şi învaţă foarte bine”, a spus Cristi Borcea într-un podcast.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:50

FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”

12:48

Novak Djokovic, anunţ radical înainte de Wimbledon 2024: „Dacă nu voi fi la maximul meu, voi da şansa altcuiva să joace”

12:38

Croaţii, acuzaţii fără precedent la EURO 2024, după ce Italia a egalat în al optulea minut de prelungiri: „Favoritul lui Collina”

12:32

VIDEOMesajul lui Dan Şucu, în ziua în care Rapid a împlinit 101 ani de la înfiinţare: „Cu ajutorul nostru, cel mai puternic club!”

12:02

Michael Brinegar a fost suspendat patru ani pentru dopa

11:57

Cum şi-a sărbătorit Lionel Messi ziua de naştere, în cantonamentul Argentinei. Cadou pentru fani: „Vă îmbrăţişez!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și