Închide meniul
Foto

Cristi Borcea: „Nu e uşor să fii milionar”. Din ce face, în 2024, milioane de euro. Afacerea uluitoare care l-a umplut de bani

Publicat: 1 iunie 2024, 11:02

Reclamă
Cristi Borcea: „Nu e uşor să fii milionar”. Din ce face, în 2024, milioane de euro. Afacerea uluitoare care l-a umplut de bani

Cristi Borcea: "Nu e uşor să fii milionar". Din ce face, în 2024, milioane de euro

Cristi Borcea, în timpul unui interviu - Antena Sport

Cristi Borcea a dezvăluit din ce afacere câştigă milioane de euro şi în 2024. Tot comerţul de butelii, cu care se ocupă din anii 90, îl ajută pe „Leonidas” să continue dezvoltarea unui adevărat imperiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea a negat că ar fi fost implicat în afaceri cu Dan Şucu sau Simona Halep. Buteliile care l-au salvat de două ori din famiment au rămas cele care îi aduc şi cei mai mulţi bani. Borcea a rămas tentat şi de ideea de a investi din nou la Dinamo. 

Cristi Borcea: „Nu e uşor să fii milionar”. Din ce poate face, în 2024, milioane de euro

„Nu am afaceri cu domnul Șucu. Nu am vorbit niciodată cu el. Poate doar printr-o asociație prin care sunt și eu implicat. Nici cu Simona Halep nu am afaceri. Eram şi înainte cu buteliile, si azi la fel sunt.

Sunt unul dintre puținii care, în ultimii 35 de ani, am fost constant. Milionar constant. Am 9 copii. Gândește la impozitele de la școală, meditații. Îți dai seama ce probleme sunt. Am și peste două mii și ceva de angajați. Nu este ușor ca milionar”, a spus Borcea, citat de fanatik.ro.

Cristi Borcea, milioane din comerţul cu butelii

În trecut, Cristi Borcea a povestit cum a început să facă bani din afacerile cu butelii. La doar 19 ani, chiar înainte de Revoluţie, lucra la un centru de butelii.

Reclamă
Reclamă 4

„Aveam 19 ani, trei luni am prins din Revoluție. Eram gestionar, nu existau atunci afaceri. M-a prins Revoluția cu 512 lei în tapițeria mașinii. Nu aveai unde să-i ții că era Legea 18 înainte. Dădeam tapițeria jos și acolo puneam banii. Un fin de al meu, Costel Rizescu, era gestionar la butelii și lua 3.000, 4.000, 5.000 pe zi”, spunea Borcea, citat de evz.ro.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:27

LIVE TEXTSlovenia – Serbia 1-0. Karnicnik a dat lovitura! Meci „nebun” cu Istvan Kovacs la centru!

17:20

Ana Bogdan merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Mesajul emoţionant al româncei: „Primul pas spre acel vis a devenit realitate”

17:01

România – Belgia, la EURO 2024 | Nicolae Stanciu, lăudat de „diavolii roşii”! Cum a fost descris căpitanul „tricolorilor”

16:49

Andrei Rațiu, sărbătorit în cantonamentul echipei naționale! Cadoul primit de „Sonic”, care a împlinit 26 de ani

16:40

Carlos Sainz, anunţ despre viitorul său înaintea Marelui Premiu al Spaniei: „Nu vreau să mai aştept”

16:37

„Ei sunt esenţiali!” Mircea Rednic a analizat naţionala României în presa din Belgia. Verdict înaintea duelului de la EURO 2024

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și